Rugsejo 1-osios svente KK

Pagrindinis / Forumas / Mokslai, asmeninis tobulėjimas / Rugsejo 1-osios svente KK

Rugsejo 1-osios svente KK

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

maze (archyvas)

Sveikos,

iskilo man toks klausimas, kiek mazdaug trunka laiko svente rugsejo 1-aja? ir ar po jos fuxai dazniausiai daro kanors kartu ar paprasciausiai issiskirsto?

Page 1 of 2
cinuke (archyvas)

Sveika. Dažniausiai išsiskirsto, bet būna, kad į kokį kabaką nueina tęsti šventes

maze (archyvas)

o kiek laiko ta visa ceremonija trunka?

elipsa (archyvas)

o kaip isvis ji atrodo? taip kaip mokykloj ar kaip?

isparduodu (archyvas)

idomu idomu…

dreamlike (archyvas)

Aga,ir man įdomu. Nes nesinori žioplinėt

mano-drabuziai (archyvas)

na pas mus pavyzdziui sveikatos prieziuros fakultete tai truko apie pusvalanduka. susirinkom tiesiog visi vienos specialybes i auditorija, ten kuratore papasakojo viska, issirinkom seniuna ir ejo svesti kas sau

dreamlike (archyvas)

O tai čia kiekvienam fakultetui atskirai? Kaip žinot kur eit?

kai dokumentus i kolegija nesem gavom lapelius kada kur ateit rugsejo 1 vieniem i pramones pr., kitiem petrausko gatve, tretiem muitines gatve

nu matai

dreamlike (archyvas)

A wa,turiu lapuka ir as

saulyt (archyvas)

ir man idomu kaip cia bus toj musu KK

sirdgela (archyvas)

pas mus KK sveikatos prieziuors fakultete pernai visi susirinkom i auditorija, kuratore pakalbejo, biski papasakojo, seniuna issirinkom, varem i bazyncia, po to svest.

maze (archyvas)

i baznycia? cia visi varo fakultetai ar kaip?

sirdgela (archyvas)

sveikatos prieziuros fakultetas tai eina i baznycia, aisku neprievarta, kas nori

maze (archyvas)

o kiti? pvz..multimedijos technologijos?

Page 1 of 2