Serialų top 5 :)
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Nesu didelė serialų žiūrėtoja, bet kažkaip šovė mintis sukurti temą apie serialus ir sužinoti merginų pačius pačius mėgstamiausius ir TIK 5 žinau sunku, ypač toms, kurios daug žiūrit, bet reikia išsirinkti 5 ir argumentuoti o mano pačios.
1. Nusivylusios namų šeimininkės – plyšta širdis, kad dabar paskutinis sezonas Dievinu tas nuolatines sezono paslaptis, netikėtus vingius ir,žinoma, humorą!
2. Daktaras Hausas – net nepagalvojau, kad man gali taip patikti serialas apie ligoninės darbą. Pats Hausas ir jo humoras veža plius diagnozės
3. Draugai – gaila, bet jų niekada niekas neperspjaus…
4. Grožio peilis – beprotiškas ir šlykštokas serialas, šokiruojantis, be tabu, bet kiekviena serija palikdavo be žado.
5. Penktadienio vakaro žiburiai – priešingai nei kiti išvardinti serialai labai tikroviškas ir tuo užkabinantis.
Įdomūs personažai, gera vaidyba.
Jei dar būtų viena vieta, tai pasrinkčiau Naisių vasarą labai gerą jį žiūrėti rudens vakarais
1. Nusivylusios namu seimininkes
2. Grozio peilis
3. Seksas ir miestas
4. Gossip Girl
5. Lost
Dar labai patiko Moonlight ir Prison Brake )
Pirma vieta – Breaking bad
Pirma vieta – Walking dead
Antra vieta – American horror story
Vsio
Dar paauglysteje ziurejau “Rebelde way”
Negalvojau kad Grožio peilis toks populiarus
Na bus daugiau nei 5
1. Gossip girl;
2. Pretty litle liars;
3. House MD,
4. Desperate Housewifes;
5. Friends (Turiu visas serijas LT, dažnai pasileidžiu kaip foną ką nors veikdama namie );
6. The Vampire diares;
7. SEX ANT THE CITY!!!!!
8. Will and Grace
Būtent! Net veikėjų charakteriai beveik tokie pat. Bet, jei neklystu, režisierė kuri režisavo Friends prisidėjo prie How I met tai gal tai padarė įtaką
1.nusivylusios seimininkes
2. daktaras Hausas
3.ligonines priimamasis (seniai jau rodytas,bet ispudi gera paliko)
4.csi
5.grozio peilis
dar jei butu nr
6. vedes ir turi vaiku
1. Nusivylusios namu seimininkes
2. Melagiu zaidimas
3.Moterys meluoja geriau
1. Friends
2. How I met your mother
3. Pretty little liars
4. Vampire diaries
5. Desperate housewives
zinok nezinau,as kai ziurejau ji (pries 2metus),tai tuomet buvo berods 3sezonai,o gal du… nebezinau
Kaip sutapo su mano topu ir netgi nuomonė apie HIMYM sutapo, man irgi ten kažkoks lievas bandymas kartoti “draugų” sėkmę.
how i met your mother!
O ‘Californication’ jau baigesi ar dar bus nauju sezonu?
Nes as ziuriu kas jau pasibaige, kad nereiktu kas savaite laukt nauju epizodu
Kiek teko matyt how i met your mother yra nepavykusi Friends kopija su tipo kitu siužetu, bet esmė ta pati Friends visad bus geriausi, todėl po kelių serijų mečiau how i met your mother…
1. Breaking Bad
2.Game of Thrones
3.Friends
4.Dexter
5.Nip/Tuck
1. Vampire Diaries
2. Pretty little liars
3. Gossip girl
Mano top trejetukas kadangi serialu nelabai megstu, bet sie patiko, na ir Dr. House irgi geras
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.