Sims 3

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(anonimas) (archyvas)

Sveikos. Vakar užsinorėjau pažais simsus. Parsisiunčiau, šeip ne taip įjungiau. Pasistačiau namus, susikūriau šeimą ir išjungiau. Šįryt užsimaniau dar ir Seasons parsisiųst. Parsisiunčiau, bet neina jos įdiegt. Nu ką galvoju, žaisiu paprastus. Bandau įjungt, bet man kažkokias nesamones meta Taaaaaip susinervinau, nes vakar visa diena stačiau namus, o šiandien nebeina įsijungt. Gal kam buvo tokia situacija? Ką daryti, kad vėl eitų įsijungti? Ačių už patarimus

Bėje, čia nuotrauka, kokią lentelę išmeta.(ją išjungus išsijungia ir žaidimas)

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

Kazka ne to istrynei

Jeigu kerti rusu kalba, galiu patart is kur/ka atsisiust Sims3GoldEdition, puikiai veikia.

(anonimas) (archyvas)

Rusų kalbos visiškai nemoku

(nežinomas) (archyvas)

. Persikelkit kur nors savo save’ą, ištrinkit žaidimą ir perrašykit..Poto tą save’o failą įdėkit į naują save’ų folderį ir bandykik vėl žaisti. Turėtų pasilikti jūsų išsaugotas žaidimas.

(anonimas) (archyvas)

Lentelė dingo bet prašo kažkokio kodo. Bandžiau visokius vest, bet netinka nei vienas. Ką dabar daryt?

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

(nežinomas) (archyvas)

JAu yra tokia tema

(nežinomas) (archyvas)

turbūt su cracku problemos, jei irasei seasons bet nenucrackinai

(nežinomas) (archyvas)

Užmetei virtualų diską ant Daemon Tools?

(nežinomas) (archyvas)

Ne, kaip suprantu tas Poweriso vietoj Daemon Tools… Manau, kad teks viską ištrinti ir persirašyti juos iš naujo… Tiesa, kažkada esu bandžiusi su Daemon Toolsais, bet nelabai aš ten juos suprantu Shame on me

(nežinomas) (archyvas)

Ačiū! Na ką gi, atsisiųsiu visus šiuos ir bandysiu instaliuoti… Šiandien laiko turiu, galėsiu pabandyti

(nežinomas) (archyvas)

Aha,siųskis tą,kur įmetė damjan ,tikrai neblogi,o ir instaliuot labai lengva,bei jokių virtualių diskų nereikia.

(nežinomas) (archyvas)

o gal galit patart kur butu galima atsisiust sims3 season ? rusiško reiktu,nes kiti papildai ir rusiški pas mane

(nežinomas) (archyvas)

Ačiū,tikiuos gal man pavyks