Sims 4!
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Na mergaitės, ar žinot, kad jau turėjo išeiti/išėjo SIMS4?
Pakelkit rankas visos mažvaikės (taip, man 21 ir aš tame tarpe ) kurios to laukia!
man vyras sake gal parupins, kad sukurciau ten musu svajoniu namus ir jam parodyciau vizija
Joo ;D
Tik kaži kada Lietuvoje galėsim piratauti ;DD bandžiau jau TS4 CAS demo,aišku prastesne kokybė nei TS3 , bet bus daugiau galimybių Čia biški kūriau jau simsą ;D
Ne viena lauki
Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.
<div
Kaip faina, kad aš ne viena o nežinot kada LT jau bus?
Aš taip pat prie tų mažvaikių (22m. ) prisidedu
kokybe tai prastoka tikrai.. :/
@aariele pagal mane kita ar dar sekanti turėtu jau būti
Nusipirkau ir pusiau pasigailejau
@meetine kodėl?:O
Kokybė žymiai geresnė, nustatymus susireguliuokit.
nu pvz kad ir nustatymai nieko nepagelbėtu. Sims 3 plumbob net tikroviškesnis,Simsai 4 tuom geresni,kad yra daugiau galimybių. T.y kuriant simsą,statant namą. Nes šį kartą matomai buvo dedama daugiau darbo į galimybes,ne kokybe.
o kur butu galima ji parsisiusti?
Man 25-eri!! I’m in! Aš pati mažiauia tarp jūsų taip išeina!
Visas dalis esu iszaidus… Nors man jau virs 20, bet laukiu situ simsu labai!
Nuo kompiuterio priklauso. Grafiką ant max nustatai, jei kompas leidžia, ir gerai. Manau, jei simsai atrodytų kaip realūs žmonės, būtų ne tik kad keista bet ir kraupu, džiaugiuos, kad 4 labiau lyg komiksų stiliaus, bent man. Ir tikrai to nepavadinčiau “prastesne kokybe”, nes vien pasirinkimas ir visa žaidimo išvaizda bent jau man atrodo puikiai. Vakar žiūrėjau gameplay šį, galit pažiūrėt: . Parsisiūsti galima iš thepiratebay, tačiau dar nėra nucrakintų, manau iki vakaro turėtų būti arba ryt ryte jau įkeltas torentas.
@simonosrubai dabar CAS DEMO galima siūstis iš Origin free games ( prisiregistravus ) o kai jau Lietuvoj bus,aš pvz siūsiuos iš Pirate Bay,arba Linkomanijos
Cas demo BŪTINAI siūskites jei norite iš Origin,nes visur kitur virusuoti
Nežinau,pvz aš ir visus jau išžaidus,esu žaidėja kaip 6 metus,bet geriausiai man atrodė treti
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.