skaicius 13

skaicius 13

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

kiteeeee (archyvas)

nezinau mergaites, bet man jau per daug sutapimu kad i tai nekreipciau demesio..draugavau su vaikinu gimusiu 13 diena ,ir gyvenom su juo 13 name,issikyriau nes neisejo man su juo nieko,bet mane tas skaicius persekioti pradejo,su kuo besusipazinsiu vistiek tas zmogus kazkaip susijes su skaicium 13.. tai gyvena 13 bute,name,masinos numeriuose yra tas skaicius,gimimo datoj,apskritai zmogaus gyvenime svarbiam dalyke… tas skaicius ir ne tik per zmones ateina,pavyzdziui darbe paduoda raktus ir sako eik tas kabinetas bus tavo,o ten 113 kabinetas,pati gyvenu 13 kambaryje… keletas tik pazistamu nauju yra kurie neturi skaiciaus 13.. gal zinot kas tai?

Page 1 of 2
lillian (archyvas)

Man taspats. Gyvenu 13 name, 13 bute, lankiau 13 mokykla, dainavau chore pavadinimu “Trylika” ir t.t.

nuotraukos nėra (archyvas)

nemanau kad sutapimas

kiteeeee (archyvas)

manes tai negasdina bet jau keista iki ironisko juoko

arera (archyvas)

kiekvienas zmogus turi savo skaiciu ir tai nera nieko keisto

camil (archyvas)

Galbūt pati perdaug tą skaičių pradedi visur pastebėti. Galbūt daugelio draugų gimimo datoj, automobiliuose ar dar kur, yra nr 13, bet paprasčiausiai į tai mes neatkreipiame dėmesio.

Na, bent jau kol kas, kol tas skaičius tau nekenkia, neatsitinka kažkokių nelaimių, mana, kad nieko blogo, bet jei vėliau atsitiktų kažkas dėl to skaičiaus kaltės, galėtum kreiptis į kokią būrėją, kuri, manau, padėtų toku atveju

dziule (archyvas)

aš šiandien išsinuomavau butą kurio nr 13,tai visi mane gązdint pradėjo,kad nesiseks

arera (archyvas)

beje bandyk ieskot numerologijoje ka galetu tai reiksti

kiteeeee (archyvas)

as visad nekreipiu i tai demesio bet dazniausiai pamatau pati ta skaiciu arba zmogus pasigiria ale koki sutra skaiciu ivaldes ..

arera (archyvas)

kiteeeee (archyvas)

pazistu zmogu kuris domisi numerologija jis man trumpai uzsimine kad sis skaicius mano gyvenime angelas sargas ir zmones susije su siuo skaicium mane saugos ir niekad nenuskriaus.. ar tiket tuo nzn….

jozhik (archyvas)

Man lygiai taip pat yra su skaiciumi 6 tiesiog nebegaliu, kur tik einu, ka tik veikiu visur 666666

kiteeeee (archyvas)

o man liepe saugotis seseto ir devyneto

jozhik (archyvas)

Kiteee, rimtai? as irgi girdejau, kad 6 labai blogai – velnio skaicius :/// o dar ne karta girdejau, akd turet toki kaip mano varda lb blogai – gyvenime bus daug sunkumu

nuotraukos nėra (archyvas)

bus kaip man netikek nesamonem nes pats buvau tapes aiskeriagiu ir sapnus aiskinaus