The sims 4
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Labas vakaras, atsisiunciau sims 4 , bet niekaip negaliu ju paleisti, nes praso prisijungti prie ORIGINAL kazkokios programos. Gal kuri nors zaidziat? ir gali pasakyti kas tai per dalykas ir kaip ten prisiregistruoti, nes dar praso kazkokio kodo toj programoj visa diena su jais vargstu
Reikia nucrekint atsisiuntus deamon tools
crekinau 10 kartu vistiek ta pati meta
100 kartų geriau sims3, aš per 4 tik žmones kurti mėgstu Nes valdymas lb nepatogus.. Va jei būtų sims3 valdymas, veikla ir sims4 ten žmonių kūrimas, namų statymas tada būtų tobulas žaidimas :d
Man tai kaip tik patinka 4, o prie valdymo man tai nebuvo sunku priprast
buvau atsisiuntus sims 4 bet rusiska versija pasileido kuo puikeusiai, bet nieko nesupratau, namu statymas pasirode gan sunkokas paskui bandziau siustis sims3 bet man ta pati situacja su lenteles metimu tj nesuprantu kas cia darosi, windausi nauji, kompas veza o meta ta pacia durna lentele
Sims3 geriau.. Nors jau ir tų senokai nežaidžiu, bet nepalyginamai geriau. Buvau prieš kelis mėnesius atsisiuntus 4, pažiūrėti kas ir kaip ten, tai tą patį vakarą ištryniau
jum nereikejo siustis jokios original programos kad jie pasileistu ir ivedinet ten kazkokio kodo ?
O jūs reloaded versiją atsisiuntėt?
Kodą reik vest kur ant disko Nėr disko, nėr kodo Vat kodėl pirkau diską
reloaded versijoj jokio kodo nereikia. Įsirašiau per 5min ir veikia kuo puikiausiai.
per kur galeciau parsisiusti 3 arba 4 simsus, kur veiktu viskas normaliai? senai noriu parsisiusti bet vis neiseina
is the pirate bay kaip miniejo reloaded versija parsisiuskit ir viskas
Taip nebūdavo, kol neatsinaujindavau versijos (naujindavau, nes labai norėdavau turėti pp-pose player) ir taip užkniso, kad vieną dieną nuvažiavau, nusipirkau diską ir taip nerealiai žaisti, naujų funkcijų kuriant žmogų atsirado, naujų prekių, miestų ir t.t.
gal galit linka numesti? kazkaip virusu nenoriu parsisiusti
EEEE..HELP AS TAIP NORIU ATSISIUSTI.. kas galetu man padeti?
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.