Tikslas – minus 3 kg

Pagrindinis / Forumas / Dietos, sportas, mityba / Tikslas – minus 3 kg

Tikslas – minus 3 kg

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(anonimas) (archyvas)

Taigi, per 7 menesius numeciau 10 kg, iki tikslo liko tik 3 kg, bet labai sunkiai man jie krenta ir motyvacija siek tiek sumazejo, gal galite patarti kaip atsikratyti tu nelemtu 3 kg? Zinoma, ne per trumpa laika, kad nebutu jo-jo efekto, aciu!

Page 2 of 2
(nežinomas) (archyvas)

Čia gal užburti tie paskutiniai 3 kilai?

Uoj, žinokite, su tuo tokiu “per dieną galiu suvalgyti vieną saldainį” ir t.t. labai slidu žaisti bent jau man.. man turi būti kraštutinumas – arba nieko, arba pakaitalas kitaip išeina užburtas ratas…

(anonimas) (archyvas)

@kvepia_kava per kancias i zvaigzdes, oj i svajoniu kuna

O man geriau leisti sau beveik viska, bet po daug maziau nes jei neleidziu nieko, tada bunu pikta ir nelaiminga

(nežinomas) (archyvas)

Metus atgal sveriau 75, numeciau 10kg su herbalife pagalba per 6menesisu, niekada netikejau kad pavyks isvengti jo-jo efekto, kuris visada visasda mane lydedavo!! jau 4 menesius kazkur nevartoju Jo, (nes pinigai nemazi) bet svoris neauga, stovi vietoje o svarbiausia atsikracius viduriu putimo buvau, sunkumo pilnumo skrandyje,,,dabar ir vel tas pats. Na nieko, vasara pailsejau, dabar ir vel reikia imtis veiksmu, svarbiausia jau zinau kaip! ir jau ne del svorio o del savijautos… noooors, kaip ir autoriai, gerai butu kokius 3kg numest, zieminiai drabuziai storina kazkaip Visoms istvermes!

(nežinomas) (archyvas)

Dar tokį dalyką pastebėjau, kad jeigu visiškai atsisakau kažko, aišku, tos kelios dienos ar savaitė būna psichologiškai sunki, BET vėliau dingsta noras. Visiškai gali prieš nosį mojuot Milkos plytom ir net seilių neprisikaupia! Va šitas dalykas yra nerealus tai va, darau išvadą, kad saldumynai yra įprotis

Page 2 of 2