Top 5

Top 5

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Padėkit merginos, pasimečiau galutinai. Niekaip neatsirenku kasdieninės ir man tinkančios kosmetikos. Kiek pinigų bekiščiau, viskas veltui… Reikia jūsų patarimo. Metu lauk seną kosmetinę, pavasariui ateinant reikia keistis

Padėkite išsirinkti kokybišką:

1. Akių pieštuką

2.Kasdieninį veido kremą (mišriai odai, vietomis sausai, na žodžiu )

3. Skystą pudrą.

4. Tušą.

5.Šampūną.

Apsieikime be reklamos, iš anksto dėkui už nuoširdžius patarimus

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

Opa opa opapa

(nežinomas) (archyvas)

Is tusu turiu tris favoritus: maxfactor False lash effect (storas, juodas), maybeline Define lash (zalias ipakavimas) ir Mary Kay Lash love (sitas turbut geriausias man)

(nežinomas) (archyvas)

O ar akyčių nedirgina? Mano labai jautrios, kadangi kiekvieną dieną pieštuką naudoju, gaila jau man jų , norisi kuo mažiau dirginti …

(nežinomas) (archyvas)

Geras ;DD Dar vienas įrodymas, kad kas tinka vienam , nebūtinai tiks kitam. Mama pirko šį pieštuką, tai iki šiol keikiu , negaliu pakęst ,tepa baisiai, greit nubėga, na nežinau , aš asmeniškai jo už dyką neimčiau Bet ačiū ,kad pasidalinate savo priemonėmis, galbūt kam nors jos pravers

(nežinomas) (archyvas)

Na jūsų produktai tikrai sudomino, bet į juos manau ir daugiau investuoti reikės ) gal galima šalia jų kainytes surašyti, bent jau maždaug )

(nežinomas) (archyvas)

Avon tušas taip giriamas man irgi netiko, Gliss Kur priemonės taip pat, plaukai man už juos “nepadėkojo”…Nivea kremas bei Maybelline pudros netinka visai

(nežinomas) (archyvas)

Geriausias is kada nors bandytu tusu Shiseido “Perfect Mascara Full Definiton”. Pariečia, paryškina, Laaabai prailgina (plauseliai esantys tuse) ir tinka jautresnems akims, be to, lengvai nusivalo.

Geriausias akiu piestukas – juodas Bourjois piestukas Liner Feutre, labai sodri juoda spalva, lengva ia patogu naudoti, islaiko visa diena, jis ne droziamas, tad apie tai taip pat nereikia sukti galvos.

Kasdieninis veido kremas – Sothys Hydro protective, jei drekinantis, o jei maintinantis AA Help Atopic Skin. Abieju tekstura puiki, geriasi lengvai, pirmasis lengvesnis ir labiau tinkamas siltuoju metu laiku.

Pati paciausia bandyta skysta pudra Clinique Supermoisture, kazkas nerealaus, odele sudrekinta, lygi, maskuoja vidutiniskai ir puikiai tinka neesant didelems odos problemoms. Uztenka velniskai ilgai.

Sampuna rekomenduociau is Loreal Elvital Serijos, nes jie nors ir prekybcentriniai bet puikiai atlieka savo darba, visai patiko juodas sampunas nuo slinkimo, manau keiciantis sezonui nepakenks

Tikiuosi padesiu nors kazkiek renkantis, man sie produktai patys paciausi ir patariu is savo patirties, nes teko labai daug visko isbandyti ir megstu eksperimentuoti.

(nežinomas) (archyvas)

Kaip keista, bene visos tavo išvardintos priemonės man netiko ://

(nežinomas) (archyvas)

Dove priemonės tikrai geros, kadaise naudojau jas. Dabar, kai bandžiau kažką mandriau rinktis, nieko nesigavo.. nuo Sayos šampūno pleiskanų atsirado, ko gyvenime nėra buvę, dabar Margaritos šampūną naudoju, bet vėl prisiklausiau, jog ši linija bene kenksmingiausia… Pasimečiau išvis.

O dėl Lumene pudros irgi svarsčiau, bet neįsigijau kol kas. O ka manote apie Clinique kosmetiką? (Sorri, turbūt su klaida parašiau ;D )

(anonimas) (archyvas)

1. piestukas avon gelinis, arba essence

2. margarita arba rasa

3. essence arba eveline pure skin sos (ir gydomasis ir su spalva)

4. man geriausia essence multi action, oriflame wonderlach

(nežinomas) (archyvas)

Kai isbandziau margaritos sampunus likau labai maloniai nustebinta isties puiki sampunai ir kaukes!

(anonimas) (archyvas)

Bent man patinka Lumene Natural Code pudra Sudetis yra gana nebloga, be visu kenksminguju parabenu Gera tekstura, lengvai tolygiai paskirstoma, nesausina odos

(nežinomas) (archyvas)

Sampuna as atradau DOVE kuris su apsauga nuo karscio, i joki kita neiskeisciau. Kas liecia veido krema, drauge mano perka is vaistines kazkoki tikrai gera, tai ir jai ir man tinka, o mano oda vietomis sausoka, ypac kaktos srityje

(nežinomas) (archyvas)

Dėkui

(nežinomas) (archyvas)

ooooooop

Page 1 of 2