Treneris <3

Treneris <3

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(anonimas) (archyvas)

Sveikos,

Lankau sporto kluba, ir labai simpatizuoju savo treneriui..

Noriu patarimu is jusu.. Kaip ji uzkalbinti? ka su juo kalbeti? gal numesti kokia nors uzuomena, kad pakviestu i pasimatyma?

Siaip visada jis prie manes prieina ir pradeda kalbeti kai pamato mane saleje, su manimi visada pasisveikina (nepakstebejau, kad prie visu taip elgtusi),

Kai kalbejo su manimi cia pries pora dienu tai isvis liezuvis jam pintis pradejo, matesi, kad jaudinasi..

Jis na, toks.. ziauriai grazus, stiprus, drasus, energingas, nu ziauriai traukia jis mane! Jis man yra stimulas lankant sporto kluba, nes jei ne jis nemegciau ten taip vaikscioti

Atsiprasau, kad anonime, tesiog taip reikia

Pakelkite tema kas uzukate, prasau aciu!

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

koks sporto klubas,miestas ?

(anonimas) (archyvas)

susidomejote ir jus?

Nesakysiu, mano

(anonimas) (archyvas)

Jei rimtai tai vilnius..

(nežinomas) (archyvas)

Manau, kad palikite viska taip, kaip yra ir toliau lankykite ta sporto kuba, viskam savas laikas manau truputi veliau jis pats prades jums kazka daugiau siulyti

na o kolkas pradzia labai nebloga

SEKMES autore

(anonimas) (archyvas)

Aciu

Treciadieni susitareme, kad jis mane pakonsultuos mane mitybos klausimais.. Dabar laukiu nesulaukiu!!!

(anonimas) (archyvas)

sake, kad ateiciau rytoj, pasakiau, kad negaliu nes visa diena busiu universitete.. bet man gana didelis laiko tarpas ryt bus tarp egzaminu, tai nzn, gal ir nuvaziuosiu

(nežinomas) (archyvas)

Na va, si karta pakonsultuos, kita karta gal jau vakarieniausite kartu taisyklingai maitindamiesi

(anonimas) (archyvas)

Gal jam kazka tokio numest, na pasakyt kazka apie ta vakariene ar kaip, nezinaaaau Taip norisi veikti, daryti kazka, bet taip pat nesinori zemintis..

Va facebooke ji radau, galvoju gal pridet prie draugu, nezinau.. kaip manot?

(nežinomas) (archyvas)

O nemanai, kad tas treneris gali turėti merginą?ką? O poto stebisi, kad vyrų normalių nėra, kai pačios ant kaklų karstosi….

(anonimas) (archyvas)

Jeigu zinociau, kad turi nieko nedaryciau ir stengciausi negalvoti apie ji

Zinau, kad neturi.

(nežinomas) (archyvas)

Manau kad visai normalu butu ji pakviesti i draugus

Na o del vakarienes priklauso nuo to, kaip jis jus konsultuos Galite paprasyti, kad jis patikrintu, ar viska tinkamai darote, kaip jis patare, ir bus puiki priezastis pakviesti ji vakarienes

(anonimas) (archyvas)

na cia labai jau jam butu aisku ko as noriu is jo man atrodo

(anonimas) (archyvas)

nors patarimas istiesu geras

(nežinomas) (archyvas)

Ar tavo tas treneris apsirengęs raudonai būna?

(nežinomas) (archyvas)

Na Fb i draugus dar nekviesciau

Page 1 of 2