Valentino diena 2015

Pagrindinis / Forumas / Širdies reikalai / Valentino diena 2015

Valentino diena 2015

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(anonimas) (archyvas)

Sveikos, artėja valentino diena, o minčių galvoje nėra :/

Pasidalinkit ką dovanosit savo vaikinui ar kaip jį nustebinsit.

Up kam nesunku

Anonimas todel, kad vaikinas čia yra

(nežinomas) (archyvas)

Maniškis uždarbiauja svetur, tai man Valentino dienai minčių nelabai reik…

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

(nežinomas) (archyvas)

O tai gal irgi galvoji kaip nustebinti jį ? :p

(nežinomas) (archyvas)

Manau kad nieko nedarysiu, nes planuoju važiuoti per ilgaji savaitgali tevus aplankyti. D

Neesu romantike, dzin man ant šios dienos. Bet jei draugas noresi tai pasilksiu, gal ka idomaus nuveiksim.

Bet specialiai kazkokius “ružavus” siurprizus nedarysiu.

(nežinomas) (archyvas)

Nieko kazko, as myliu kiekviena diena, o ne per valanetino diena, stebinu ir siaip bet kokia diena.. Todel nupirksiu kokiu saldainiu jam ir viskas, nueism kur pasivaiksciot ar pan ir viskas :]

(nežinomas) (archyvas)

Visi mylime kiekviena diena Tiesiog valentino diena kai kurie sureikšmina ir nori nustebinti savo antrąją pusę

(nežinomas) (archyvas)

Nieko ispudingo, skani vakariene ir tiek

(nežinomas) (archyvas)

abu varysime i kiną, po filmo į kokį restoranėlį skanios vakarienės.. nutarėme bendrai, nes kaip ir daugelis manome, kad valentino diena labai jau išpūsta… kam begalės dovanų, juk svarbiausia laikas kartu

(nežinomas) (archyvas)

Taip pritariu.

Man pačiai valentino diena yra , kai svarbu akcentuotis ne į dovanas, o į laiką, praleista su mylimu žmogumi

(nežinomas) (archyvas)

Dovanosiu (čia gausis ir man dovana ) va tokius marškinėlius.

Ir dar iš mūsų nuotraukos perpieštą portretą.

Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.

<div

(anonimas) (archyvas)

Na aš irgi nenoriu ten dovanų kalnais dovanot, tiesiog kažką simboliško padovanoti, bet neįsivaizduoju ką ir nenoriu išleisti daug pinigų