Windows 10

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

sveikutės, atsinaujinot kuri nors į windows 10? kaip jums? gavau pasiūlymą atsinaujint, tik nežinau ar verta

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

o kelinti pas jus dabar?

(nežinomas) (archyvas)

8.1

(nežinomas) (archyvas)

Atsinaujinau. Verta kol nemokami

(nežinomas) (archyvas)

8 nieko tokio wow neturi, tai manau nieko neprarasit

(nežinomas) (archyvas)

Up, daugiau nuomonių

(nežinomas) (archyvas)

Jie labai panašūs į 8.1, man tik šiek tiek patogesni. O atsinaujint bet kokiu atveju ankščiau ar vėliau reiks, nes tai jau paskutiniai windows’ai, tik tiek, kad vėliau dar ir mokėt reikės

(nežinomas) (archyvas)

O kaip atsinaujinami jie?

(nežinomas) (archyvas)

Bet juk ir dabar atsinaujinus, po metų reikės pirkt vis tiek bet manau atsinaujinsiu, nieko gal neprarasiu

(nežinomas) (archyvas)

Atsinaujinau Iš pradžių sunkiau buvo susigaudyt, nes dar nei prie 8 nebuvau pripratus bet patinka, ypač toj užduočių juostoj, apaičioje, pasikeitusios piktogramos

(nežinomas) (archyvas)

Atsinaujinau. viskas puiku, daug patogiau man viskas. Turejau windows 7 pries tai. Tik kai kurios programos gali kolkas neveikt, reikia draiverius atnaujint. Ai ir nesiojamo kompo touchpadas biski ne taip veikia po atnaujinimo. Tai visgi del draiveriu manau. Pora dar smulkmeneliu persistatyt reikejo. O siaip osom.

(nežinomas) (archyvas)

Nereikės pirk jeigu dabar atsinaujinsi (per metus lyg?), jeigu vėliau sugalvosi, kad nori, tada reikės

(nežinomas) (archyvas)

Kaip atnaujinti ?

Ar parsisiusti failu ir instaliuoti (ar tai gebes visi vartotojai daryti )

Ar tik papsausti atnaujinti windows?

(nežinomas) (archyvas)

Jeigu prie windows updates yra atsidares W10, tada užtenka paspaust tik

(nežinomas) (archyvas)

Atsinaujinau, man tai labai patinka, viskas super ir labai patogu

(nežinomas) (archyvas)

O jei pas mane nera W10?Kaip tada?Reikejo man perrasyti Windows tai gal meistrai nelegalius idiege?!

Page 1 of 2