Forums › VForumas › Širdies reikalai › 95274196385274185296
-
CreatorDiscussion
-
2024-09-14 at 14:48 #23355
Anonimas (Autorius)Kokios jūsų baimės yra tema. O čia paklauskime, kokios jūsų baimės išsipildė? 😀 Asmeniškai labai visuomet bijojau, kad gali mašina sugesti, kai būsiu kur nepasiekiamoje vietoje, magistralėje ;D Tai vienąsyk taip ir nutiko. Dar labai visuomet bijojau, itin pergyvenau, kad tik kojinė nesuplyštų svečiuose, tai teko patirti tokią gėdą 😀 Šeimininkai pamanė, veikiausiai, kad kas čia per nevalyvas asmuo. Dar festivalyje itin bijojau, kad nebus mano mėgstamo atlikėjo per Granatas, tai ir tas išsipildė ;D Nu esu tarsi baimių išsipildymas vaikščiojantis. Didžiausios baimės ir išsipidlo ;D Pasiskundžiau savo didžiausiomis pasaulyje problemomis, su kuriomis niekas nesusiduria. Tikrai jaučiuosi išskirtinis 🙂
-
CreatorDiscussion
-
AuthorReplies
-
2024-09-14 at 14:57 #23360
Anonimas (Autorius)Dar labai bijojau ir turėjau baimę 12 klasės egzaminams. Kad jie bus, galvojau, geriau nebūtų ;D Tai ir išsipildė, jie atėjo. Oi, tos baimės, visos išsipildo, Negaliu suvokti 😀
-
2024-09-14 at 14:58 #23361
Anonimas (Autorius)Žinau, kad galbūt nelabai patinka, kad skundžiuosi, bet jau toks esu 😀
-
2024-09-14 at 15:32 #23363
AnonimasVirsdebesu kodel po anonimu?
-
2024-09-14 at 15:55 #23368
Anonimas (Autorius)Nesu jog virsdebesu ar podebesu, ten ne diedas sėdi po tuo slapyvardžiu, o moteris. Visi tai forume jau išsiaiškinom. Kas pradžioje buvo puikiai pamena, kad buvo moteris, po to jau pakeitė lytį
-
2024-09-14 at 16:03 #23369
AnonimasTaip, kai pradedu sakyti, kad mano baimės beveik visos išsipildė, tai man ir pradeda lyginti su rankinuku sugedusiu, suplyšusiais bateliais ar dar kokia
smulkme, kur kasdienio gyvenimo rūpesčiai. Su egzaminais geras palyginimas, visi turėjome juos savo laiku, o jei pasakai tokias bėdas ir traumas, kur tikrai mažai kas turėjo ir žino, koks tai siaubas, tai tada būna:” oi skundiesi čia, visiems negerai, visi turi bėdų, man šiandien automobilis užšalo, tai vėlavau pas antakių meistrę šiaip” Na, kai kurie neturi supratimo, lygina, kas nesulyginama. Nesvarbu išties, vis viena, tema tai troll, tai bereikalo pakomentavau -
2024-09-14 at 16:48 #23378
AnonimasSavaime aišku kad baimės kada nors išsipildys. Pvz aš nuo vaikystės bijau tėvų mirties, tai vis tiek įvyks
-
2024-09-14 at 17:19 #23386
Anonimas (Autorius)Taipogi, mano nuomone, yra skirtumas, ar išsipildo ar išsipildys visiems be išimties, ar tikrai mažai kam. Yra kam visai jokios didžiausios jų baimės neišsipildo (čia, be abejo, reikia atmesti tai, kas išsipildo negera visiems be išimtiems). Autorius egzaminų bijojo. Bet visi mes juos laikėm, ir tai neišvengiama paprasčiausiai. Yra skirtumas ir kada, ar jaunystėje ir tuomet jos visiškai pilnai kitaip visą prieš akis ateitį šūdina linkme pakreipia, ar jau į tavo senatvę, tuomet vėl kitokia padėtis būna. Veikiausiai bet kas sutiktų, kad jeigu jau tektų plaštakos netekti, tai jau geriau, kuomet tau 70 metų, o ne 15. Kadangi, na, mažesni praradimai ir nuostoliai
-
2024-09-14 at 19:39 #23394
AnonimasTai tu ir esi autorius
-
2024-09-14 at 20:01 #23398
Anonimas (Autorius)AnonimasTaipogi, mano nuomone, yra skirtumas, ar išsipildo ar išsipildys visiems be išimties, ar tikrai mažai kam. Yra kam visai jokios didžiausios jų baimės neišsipildo (čia, be abejo, reikia atmesti tai, kas išsipildo negera visiems be išimtiems). Autorius egzaminų bijojo. Bet visi mes juos laikėm, ir tai neišvengiama paprasčiausiai. Yra skirtumas ir kada, ar jaunystėje ir tuomet jos visiškai pilnai kitaip visą prieš akis ateitį šūdina linkme pakreipia, ar jau į tavo senatvę, tuomet vėl kitokia padėtis būna. Veikiausiai bet kas sutiktų, kad jeigu jau tektų plaštakos netekti, tai jau geriau, kuomet tau 70 metų, o ne 15. Kadangi, na, mažesni praradimai ir nuostoliai
Wtf?? Čia ne mano rašinys, kas tu esi?? 🤣🤣🤣🤣 Kas čia vykst???. Bl*d, sutvarkykit svetainę 🤣🤣🤣
-
2024-09-14 at 20:03 #23399
Anonimas (Autorius)AnonimasTai tu ir esi autorius
Ne mano ten, ten kažkieno tęsinys kur kažką rašė. Viename yra paprastas autoriuso kitoje jau ne. 🤣 Kažką šita svetainė čia š. sumala vis. 🤣🤣🤣
-
2024-09-14 at 20:53 #23406
AnonimasAnonimasAnonimasTaipogi, mano nuomone, yra skirtumas, ar išsipildo ar išsipildys visiems be išimties, ar tikrai mažai kam. Yra kam visai jokios didžiausios jų baimės neišsipildo (čia, be abejo, reikia atmesti tai, kas išsipildo negera visiems be išimtiems). Autorius egzaminų bijojo. Bet visi mes juos laikėm, ir tai neišvengiama paprasčiausiai. Yra skirtumas ir kada, ar jaunystėje ir tuomet jos visiškai pilnai kitaip visą prieš akis ateitį šūdina linkme pakreipia, ar jau į tavo senatvę, tuomet vėl kitokia padėtis būna. Veikiausiai bet kas sutiktų, kad jeigu jau tektų plaštakos netekti, tai jau geriau, kuomet tau 70 metų, o ne 15. Kadangi, na, mažesni praradimai ir nuostoliai
Wtf?? Čia ne mano rašinys, kas tu esi?? 🤣🤣🤣🤣 Kas čia vykst???. Bl*d, sutvarkykit svetainę 🤣🤣🤣
Labas, čia mano komentaras. Nežinau dėl ko taip užsidėjo , tik po kiek laiko norėjau pratęsti savo mintį prieš tai rašytą, bet man taip jau antrą kartą komentuojant kitur kažkodėl užsideda
-
2024-09-14 at 21:29 #23410
Anonimas (Autorius)AnonimasAnonimasAnonimasTaipogi, mano nuomone, yra skirtumas, ar išsipildo ar išsipildys visiems be išimties, ar tikrai mažai kam. Yra kam visai jokios didžiausios jų baimės neišsipildo (čia, be abejo, reikia atmesti tai, kas išsipildo negera visiems be išimtiems). Autorius egzaminų bijojo. Bet visi mes juos laikėm, ir tai neišvengiama paprasčiausiai. Yra skirtumas ir kada, ar jaunystėje ir tuomet jos visiškai pilnai kitaip visą prieš akis ateitį šūdina linkme pakreipia, ar jau į tavo senatvę, tuomet vėl kitokia padėtis būna. Veikiausiai bet kas sutiktų, kad jeigu jau tektų plaštakos netekti, tai jau geriau, kuomet tau 70 metų, o ne 15. Kadangi, na, mažesni praradimai ir nuostoliai
Labas, čia mano komentaras. Nežinau dėl ko taip užsidėjo , tik po kiek laiko norėjau pratęsti savo mintį prieš tai rašytą, bet man taip jau antrą kartą komentuojant kitur kažkodėl užsideda
Ok ok. Pirmą kartą taip matau 🤣🤣🤣
-
AuthorReplies
Log in to reply.