website hit counter

Ar esate turėję 2 mašinas?

Forums VForumas N-18 Ar esate turėję 2 mašinas?

• Creator
    Discussion

Anonimas (Autorius)

Jei ne tai ar bent jau norėjote kada turėt antrą mašiną? Žiūriu vienas iš darbo turi 2 tokius pačius opelius kabrioletus tik skirtingų spalvų, klausiu aš jo kodėl tau 2 mašinos tai sako tai visai gerai va sugenda ar ką yra iškart kita mašina arba kaip diena ir kokia nuotaika su tokia ir norisi važiuot. Paskui pagalvojau gal visai nieko butu turėti antrą mašiną galbūt prastesne kokia nes savąją kažkaip saugau dėl įbrėžimų nevaziuoju i parduotuves nes ten tik atvažiuosi ir žiūrėk jau ateina šalia tavęs koks sėstis i savo mašiną o apdauzyt durelėmis greitai gali.

Page 1 of 2
    • Author
      Replies

Anonimas (Autorius)

Tai va pagalvojau būtų nieko turėt antrą kokį kibirą kurio negaila būtų labiau važinėt po visokias parduotuves, galbūt kokį baldeli ar stalą atsivežti nuleidus sėdynes ar šiaip kažką, tik pagalvojus tos regitros ir technikines turbūt ir stabdo l, nes žiauriai nekenčiu tu techu ir regitru jei dar 2 mašina turėčiau tai nespėtum ir važinėt po regitras, bet kai pagalvoji nebūtų tu technikiniu tai turėčiau kad ir 7 mašinas :DD ar esate taip pagalvoję? Ar esate turėję 2 mašinas?

Anonimas (Autorius)

Bet aš ne apie tuos atvejus kai nusiperkate nauja mašiną ir senos dar nespėjote parduoti

Jeigu tik sau vienai, tai nematau prasmės turėti 2, nebent reikia antro auto dėl ypatingų gyvenimo ar darbo aplinkybių kaip 4 varomų ratų ar didelio dydžio bagažinės įrankiams ir pan.
            Kad gaila palikti prie parduotuvės tai keista. Yra juk draudimas. O jeigu gaila, tai pirkti tokį auto, kurio nebūtų gaila. Man automobilis visų pirma – būtinybė ir funkcionalumas. Jeigu neatlieka funkcijų – reikia kito aitomobilio ir tiek.
            Kas dėl sugenda ir turi kitą, tai kito auto sąnaudos ir draudimas irgi turi kainą. Geriau jau vienas ir prižiūrėtas bei patikimas.

Pritariu, kad automobilis – patogumas, funkcija. Mes su vyru užmiesty gyvenam, turim 2. Tai net pradėjus iš namų dirbt, norisi dviejų dėl saugumo/patogumo. Pvz., buvau susilaužius koją, nueit iki autobusos stotelės – 3 km, tai niekaip neišeitų žiemą žvyrkeliu per pusnis. Vyras išsvažiuoja į komandiruotę. Jei ne antra mašina, tai nė maisto nusipirksi, nieko.
            Nors jei vyras namie, tai aš su jo visur važiuoju, nes mažensė ir naujesnę, turi kamerą gale parkuotis, sėdynės šildomos. 😅 O maniškė didelė, tai naudojam daiktam vežt ar kai su šuniu į mišką. Į miestą važiuoju tik jei kitos mašinos namie nėra.

Anonimas

Taip, vienas prastas, kitas naujas

Anonimas

Pritariu, kad automobilis – patogumas, funkcija. Mes su vyru užmiesty gyvenam, turim 2. Tai net pradėjus iš namų dirbt, norisi dviejų dėl saugumo/patogumo. Pvz., buvau susilaužius koją, nueit iki autobusos stotelės – 3 km, tai niekaip neišeitų žiemą žvyrkeliu per pusnis. Vyras išsvažiuoja į komandiruotę. Jei ne antra mašina, tai nė maisto nusipirksi, nieko.
                Nors jei vyras namie, tai aš su jo visur važiuoju, nes mažensė ir naujesnę, turi kamerą gale parkuotis, sėdynės šildomos. 😅 O maniškė didelė, tai naudojam daiktam vežt ar kai su šuniu į mišką. Į miestą važiuoju tik jei kitos mašinos namie nėra.

Ogo jus susilauziusi koja vairavot? Neblogai sakyciau. As nelabai issivaizduoju kaip galima vairuot, kai koja gipse. Na bet yra isradingu zmoniu! Bet jus cia kalbat apie du automobilius seimai. O autorius matyt turejo galvoje vienam zmogui pora automobiliu. Nes vieno gaila i parduotuve vaziuot. O tai is vis nebijo jo vairuot? Gi visada yra avarijos rizika?

Dvi mašinos – dvigubos išlaidos. Draudimas, remontas, technikinė…

Dvi mašinos – dvigubos išlaidos. Draudimas, remontas, technikinė…

su situo sutinku, nematau prasmes dvigubai moketi, kai naudoji tik kartais 🙂 o ir bijoti palikt masina prie pardes yra keista, per 20m nieko nera panasaus nutike,kad kazkas idauzu ar ibreztu.

Anonimas

Ogo jus susilauziusi koja vairavot? Neblogai sakyciau. As nelabai issivaizduoju kaip galima vairuot, kai koja gipse. Na bet yra isradingu zmoniu! Bet jus cia kalbat apie du automobilius seimai. O autorius matyt turejo galvoje vienam zmogui pora automobiliu. Nes vieno gaila i parduotuve vaziuot. O tai is vis nebijo jo vairuot? Gi visada yra avarijos rizika?

Parašiau „susilaužius“, nes tiesiog taip paprasčiau ir nusako esmę (negaliu eit kelių km iki stotelės), nei aiškint savo medicininę istoriją 😀 Bet taip, teko vairuot, tiesa, automatą. Pas tuos pačius gydytojus nuvažiuot juk reikia, o vyro negaliu kaskart prašyt, kad iš darbo eitų. Tuo labiau, kad ir saugumo problemos nematau – koja sužeista kairė, vairavimui reikia dešinės, rankos veikia abi.

Masina yra daiktas, kuris padeda atlikti funkcija, kaip zmoniu, daiktu vezimas. Pirkta patogi, bet ne nauja, kad butu gaila palikti prie parduotuves, ar vezti kokius didesnius daiktus. Man tai nera rubas, kai reikia tureti treningus ir vakarine suknele, nes jei svente kokia, neisi su treningais. Masinos funkcija kita ir man svarbu, kad ji tai atliktu gerai. O jei sugenda, issinuomoji masina kita, kol sia sutaisys. Tiesa, seimoje pas mus viena masina, nes abu dirbam namie ir reikalo islaikyti dvi masinas, visiskai jokio nera.

Anonimas

Gyvenu užmiestyje. Tiksliau kaime visiškai. Mes 1 mašiną turim, bet jau galvojam apie antrą. Kaimynai ir draugai aplink turi bent po 2. Arba 1 nuosavą ir 1 darbinę. Nes kitaip neįmanoma: į darbą, į parduotuvę, vaikus – į mokyklas ir darželius. Viešasis transportas arba nepatogus, arba išvis neegzistuojantis

Anonimas

Gyvenu užmiestyje. Tiksliau kaime visiškai. Mes 1 mašiną turim, bet jau galvojam apie antrą. Kaimynai ir draugai aplink turi bent po 2. Arba 1 nuosavą ir 1 darbinę. Nes kitaip neįmanoma: į darbą, į parduotuvę, vaikus – į mokyklas ir darželius. Viešasis transportas arba nepatogus, arba išvis neegzistuojantis

Manau tema ne apie seimos masinas, bet asmenines dvi vieno asmens, kai viena i parduotuve, kazka parsivezti ir pan. o kita kazkur siaip islekti ir pasipuikuoti. Seimoj normalu ir 3 masinos: musu studentas sunus ieskosi masinos, nors gyvena su mumis dar, tai visai normalu kai suauge seios nariai turi po masina.

Anonimas

Ne pasipuikuoti, tiesiog nauja geresnė masina būtina, nes senos bent mums labai genda, sustoji vidury miesto ar autostrados, o kai dirbi tarp kelių miestų, prarandamos pajamos. Tuo tarpu kokias statybines medžiagas vežti naujesnės mašinos gaila

Anonimas

„Senos“ turbūt labai subjektyvu. Pvz., mes turim 2010. Pagal mano tėvą „čia labai sena mašina jau, reiktų jum naujesnės“. O mes nematom reikalo keisti, nes ji mūsų antra, naudojam rečiau, techninę prisižiūrim, profilaktiškai pas meistrus nuvarom, kad viskas čiki būtų. Dar niekad nėra pavedus, neskaitant tepalų, filtrų, stabdžių kaladėlių, diskų ir padangų, tai jokių didesnių remontų nebuvo. Čia juk viskas, kas natūraliai dėvisi. O ir statybines meždiagas vežt negaila.

Anonimas

Gal jums, mums mašina yra ne kartą sustojusi, nors viską reguliariai keičiami. Tai dabar pirkom iš salono prieš 3 m, užtenka nervų

Page 1 of 2

Log in to reply.