Jeigu rinksiesi viešąjį transportą, tas 40-50min autobuse gali prasmingai išnaudoti:
1. Skaityti knygą.
2. Žiūrėti edukacinius video.
3. Kažką kito mokytis.
Kai aš turėdavau atkentėti po 120min į darbą pirmyn ir atgal prieš aštuonerius metus, tai aš taip darydavau. Šitaip perskaičiau didžiųjų Senovės Graikijos, Vokietijos filosofų veikalus, krūvą didžiųjų psihologijos genijų knygų, pagilinau verslo, marketingo ir kitas žinias.
Šitos žinios man suteikė pranašumą prieš kitus žmones, nes aš ne tik išmokau mąstyti, bet perpratau, kas mąstymas apskritai yra, dėl ko įgijau beveik dievišką galią formuoti savo mąstymo modelius taip, kad maksimaliai greitai, efektyviai būtų pasiekiami norimi tikslai. Tai leido man susikurti savo verslą, įgyti norimus didelius namus, nuosavą sklypą ir dideles pajamas.
Todėl dabar aš galiu dirbti iš namų, iš ofiso (kas beveik irgi namai, nes ofisas tai ant mano įmonės). Būtent todėl, jog troleibusuose ir autobusuose skaičiau knygas. Na čia suprimityvintai, bet tikrai neiškraipo tiesos toks pasakymas, nes faktas tai tas, kad, jeigu to nebūčiau visai daręs, tai iki šios būsenos priėjęs nebūčiau ir toliau važinėčiausi viešuoju transportu.
Va tau, autore, irgi dabar atsirado galimybė ne tik rimčiau patobulėti, bet dar ir gauti už tai papildomus 300eur. Dabar didžiausia tavo problema, kad tu nelabai suvoki, kas tau šią dovaną atnešė. Turėtum tai pasistengti suvokti ir labiau įvertinti. Priimk nuostabų pasiūlymą, o laiką panaudok prasmingai, jog nejaustum, kad jis yra eikvojamas. Taip, tikrai suprantu, kad, jeigu nieko nedarysi, tau pasijaus tos beveik 2h pirmyn/atgal važinėjimo kaip iššvaistytas laikas. Per metus taip iššvaistytum jau netoli mėnesio.
Tad pagalvok protingai. Jeigu dar ir krūvis sumažės, o pinigai padidės, tai tu įgysi galimybę labiau pailsėti, turėti daugiau jėgų ir jas skirti sau prasmingesnėms veikloms. Realiai tau yra duota dovana dabar gauti 1250eur/mėn po mokesčių su realia galimybe tobulėti, kad šią sumą išaugintum iki tikrai didelių pinigų, visiškos finansinės laisvės ir galimybės jau gyvenime užsiimti tuo, kuo tu iš tikrųjų norėtum užsiimti.
Arba gali nieko nedaryti, vegetuoti. Todėl iš kitos pusės tai yra ne tik galimybė, bet ir tavo asmenybės išbandymas. Tad turi galimybę per šį išbandymą ne tik šiek tiek atsigauti, bet ir labiau nutaurinti savo asmenybę. Arba nuvaryti į degradaciją.