website hit counter

Ar pastebėjot?

Forums VForumas Širdies reikalai Ar pastebėjot?

• Creator
    Discussion

Anonimas (Autorius)

Ar pastebėjot, jog paerdagavus savo komentarą temoje, nebeleidžiama komentaro ištrinti bei atsiranda profilio nuotraukos vaizdas, lieka vien slapyvardis paslėptas. Kalba eina apie komentarus, kurie buvo parašyti su anonimo funkcija

• Author
      Replies

Anonimas (Autorius)

„Paredagavus”

Anonimas

Nepastebėjau. Tuoj pažiūrėsiu 😀

Anonimas

Šiaip pas mane tik cituojant rodo visus programavimo simbolius, tai komentaras išsitęsia x10

Anonimas (Autorius)
              Anonimas

Šiaip pas mane tik cituojant rodo visus programavimo simbolius, tai komentaras išsitęsia x10

Cituojant rodo, tačiau kuomet savo komentarą nori ištajsyti dėl rašybos klaidų pavyzdžiui, tuomet nebeleidžia ištrinti paredaguoto komentaro bei rodo profilio nuotrauką.

Anonimas

Pastebejau, kad neadekvatus temu kurejai su savimi bendrauja.

Anonimas (Autorius)

Na, pabandžiau, tai išties dabar jau rodo, jog leidžia redaguoti, anksčiau neleido. Tačiau sukūrus temą ir paredagavus pirmąjį įrašą autoriaus, rodo profilio nuotrauką, temos trinti neleidžia, redaguoti taip pat

Anonimas (Autorius)

<blockquote><div class="bsp-quote-title"> <span class="bbp-author-name"><span class='comment_anonymous'> Anonimas </span></span> </div>Pastebejau, kad neadekvatus temu kurejai su savimi bendrauja.

</blockquote><br>

Pastebėjau ir aš, tačiau turiu vos vieną anketą, tad kur rodo anonimas autorius, ten ir yra šios temos autorius ir vieninteliai mano komentarai šioke temoje

Anonimas
                      Anonimas
                      Anonimas

Cituojant rodo, tačiau kuomet savo komentarą nori ištajsyti dėl rašybos klaidų pavyzdžiui, tuomet nebeleidžia ištrinti paredaguoto komentaro bei rodo profilio nuotrauką.

Rašykit į pageidavimų skiltį, gal pataisys, daug ką pataisė.

Anonimas
                        Anonimas

Aš galiu paliudyti, kad ne sus savim, nes aš ne autorė 😀
                        O jums patiktų, jei mes galvotume, kad jūs esat giedrė, kuri nekenčia anonimų?

Anonimas (Autorius)
                          Anonimas
                          Anonimas

„Aš ne autorė”-tai nereiškia nieko, kuomet esi anonimas, kadangi prigauti anonimai nesyk buvo sakę „ne, nekomentuoju” na arba „nekuriu fake temų, ne fake čia” Tačiau kepte kepa troll temas. Beje, taipogi nemėgstu anoniminimiškumo bet nesu taip užsivadinusi. Taipogi, anonimo nusiėmimas reiškia kad vis tiek esi anonimas. Na o jog kažkas pasivadino pavyzdžiui kokia Rugilė ar Smiltė, nereiškia jog ten nesėdi po šiais slapyvardžiais koks Mantas. Juk tai vien slapyvardis anonimų forume. Galbūt tik vardas kažkam gražus, todėl turi tokį slapyvardį ar dėl kitų priežasčių

Anonimas
                            Anonimas
                            Anonimas
                            Anonimas

„Aš ne autorė”-tai nereiškia nieko, kuomet esi anonimas, kadangi prigauti anonimai nesyk buvo sakę „ne, nekomentuoju” na arba „nekuriu fake temų, ne fake čia” Tačiau kepte kepa troll temas. Beje, taipogi nemėgstu anoniminimiškumo bet nesu taip užsivadinusi. Taipogi, anonimo nusiėmimas reiškia kad vis tiek esi anonimas. Na o jog kažkas pasivadino pavyzdžiui kokia Rugilė ar Smiltė, nereiškia jog ten nesėdi po šiais slapyvardžiais koks Mantas. Juk tai vien slapyvardis anonimų forume. Galbūt tik vardas kažkam gražus, todėl turi tokį slapyvardį ar dėl kitų priežasčių

Na, taip, „paliudijimas” tik dėl to, kad dar kažkas atkreipė dėmesį į iškeltą problemą (nors problemos ir nerado), tikiuosi, jums pavyks išspręsti jas.

Log in to reply.