website hit counter

Darbas

Forums VForumas N-18 Darbas

• Creator
    Discussion

princess
    (Autorius)

Pradirbau metus laiko. Ir tada užklausiau iki kada mano terminuota darbo sutartis. Pasirodo jos visai nebuvo, tai pasirašiau atgaline data tą sutartį. Mąstau ar darbdavys gali kažkaip piknaudžiaut/pasinaudot jei nėra darbo sutarties?

• Author
      Replies

Anonimas

Kaip gali „pasirodyt”? juk pati turit žinot, ar pasirašinėjot, ar ne sutartį. Na, nelabai gal pasinaudos kuo, nebent nepranešė sodrai apie įdarbinimą ir visą tą laiką juodais gavot.

Anonimas

Tai greičiausiai jūs iki šiol neįdarbinta, nes apie įdarbinimą pranešama Sodrai dieną prieš. Ar įdarbinta, tik neišdavė popieriuko?

Anonimas

Tai jei sutartis terminuota, tai džiaugtis reikia, kad algą gavot ir terminas nesiskaičiavo 😀 Šiaip pamoka ateičiai – pačiai viską tikrint, kas sutarty parašyta atidžiai skaityt ir tt. Mano vyras irgi pradėjo dirb ant žodinio susitarimo, nes „sutartį tuoj paruošim“. Tai kai po mėnesio algos negavo, paaiškėjo, kad jo neįdarbino… Tai atgaline data viską tvarkė. Aš tokia krapštukė taip negalėčiau, bet mano vyrui nelabai rūpi, svarbu algą moka. O jo darbovietėj dažnai tokių liapsusų būna. Už viršvalandžius amžinai „pamiršta“ sumokėt, bet kai primeni, tai viskas ok, prideda prie kito mėnesio algos. Tai tik gaunas, kad vėluoja. Bet skolų nelieka 😀

Anonimas

Juk rašė, kad atgaline data pasirašė, tai gausis, kad skaičiavosi.

On Anonymous said

Tai jei sutartis terminuota, tai džiaugtis reikia, kad algą gavot ir terminas nesiskaičiavo 😀 Šiaip pamoka ateičiai – pačiai viską tikrint, kas sutarty parašyta atidžiai skaityt ir tt. Mano vyras irgi pradėjo dirb ant žodinio susitarimo, nes „sutartį tuoj paruošim“. Tai kai po mėnesio algos negavo, paaiškėjo, kad jo neįdarbino… Tai atgaline data viską tvarkė. Aš tokia krapštukė taip negalėčiau, bet mano vyrui nelabai rūpi, svarbu algą moka. O jo darbovietėj dažnai tokių liapsusų būna. Už viršvalandžius amžinai „pamiršta“ sumokėt, bet kai primeni, tai viskas ok, prideda prie kito mėnesio algos. Tai tik gaunas, kad vėluoja. Bet skolų nelieka 😀

Log in to reply.