-
CreatorDiscussion
-
2024-03-11 at 02:50 #8326
Anonimas (Autorius)Man 42, bet trokštu sekso su jaunesniais, 17-ika metų neturėjau lytinių santykių, nes auginau dukrą, jai 19-ika. Gyvena kartu. Bet nežinsu, ar turiu teisę ieškot vyro?🙄
-
CreatorDiscussion
-
AuthorReplies
-
2024-03-11 at 09:33 #8336
Deleted UserKvailas klausimas. Aišku, kad turite.
-
2024-03-11 at 12:00 #8344
AnonimasAišku, kada jei ne dabar
-
2024-03-11 at 12:51 #8346
Anonimas (Autorius)Bet kaip čia pasakius, nežinau ar noriu draugystės. Prie vienatvės pripratau per tiek metų, bet norisi sekso, vyrišką kūną pajaust 🫢 kažkoks lytinis geismas atsirado su amžiumi. Bet juk pati nesisiūlysiu patinkančiam vyrui į lovą
-
2024-03-11 at 14:42 #8364
AnonimasAnonymousBet kaip čia pasakius, nežinau ar noriu draugystės. Prie vienatvės pripratau per tiek metų, bet norisi sekso, vyrišką kūną pajaust 🫢 kažkoks lytinis geismas atsirado su amžiumi. Bet juk pati nesisiūlysiu patinkančiam vyrui į lovą
1. Norint turėti gerą seksą, nebūtina „draugauti”.
2. Būna daugybė situacijų, kai nereikia siūlytis, pakanka tiesiog nesipriešinti.
Moteris metuose, o nesuprantate elementarių dalykų. 😀 Linkiu, kad kuo greičiau jūsų gyvenime atsirastų tinkamas vyras, nuo kurio tiesiog ims linkti kojos ir iš galvos išgaruos panašios nesąmonės. -
2024-03-11 at 14:53 #8370
AnonimasAnonymousMan 42, bet trokštu sekso su jaunesniais, 17-ika metų neturėjau lytinių santykių, nes auginau dukrą, jai 19-ika. Gyvena kartu. Bet nežinsu, ar turiu teisę ieškot vyro?🙄
niekas jums nedraudžia . Susiraskite drauga internete maloniems susitikimams ir varykite pas ji.
-
2024-03-11 at 14:57 #8378
AnonimasManau kad tokių metų vyrai ir nesiūlo pirmą draugystės
-
2024-03-11 at 15:06 #8380
AnonimasSiūlau bandyti, bet kuriame etape galėsite santykius nutraukti ar sustabdyti, jei pasijusite nesaugi ( tik svarbu komunikuoti)
-
2024-03-11 at 18:44 #8404
Deleted UserAnonymousBet kaip čia pasakius, nežinau ar noriu draugystės. Prie vienatvės pripratau per tiek metų, bet norisi sekso, vyrišką kūną pajaust 🫢 kažkoks lytinis geismas atsirado su amžiumi. Bet juk pati nesisiūlysiu patinkančiam vyrui į lovą
Koks miestas? Parašykite man 🙂
-
2024-03-11 at 19:13 #8410
AnonimasO kas ta teise turi tau duoti? Dukra? Ar kas? Jei ne pati sau.
Patinka jaunesni, tai kodel gi ne. Yra jaunesniu, kuriems patinka vyresnes. Paklausyk Biplanu Anzelmutes, gi klasika. Vakar Tamstoj buvo koncertas galejai ikvepimo gauti:) -
2024-03-11 at 21:25 #8429
AnonimasSusikurkite anketą draugas.lt, galite ir kitur, bet ten aš pati turiu patirties paieškose. Man, beje, irgi 42 metai.
Tai ne vienas ir ne du pasiūlymai buvo iš jaunesnių, nors buvau parašiusi anketoje, jog jaunesni nedomina. Tai jei pati parašysite, kad tokie domina, manau, kad dėmesio sulauksite. Rekordas buvo 18 m. jaunuolio mėginimas susitart susitikimui, o kiti iki 30 metų. Manau, tikrai rasite, ko ieškote, tik gali tekti įdėti pastangų. Bent man paieškos buvo tarsi tam tikras darbas, nors rezultatą ir davė. -
2024-03-12 at 09:45 #8485
Anonimas (Autorius)AnonymousSusikurkite anketą draugas.lt, galite ir kitur, bet ten aš pati turiu patirties paieškose. Man, beje, irgi 42 metai.
Tai ne vienas ir ne du pasiūlymai buvo iš jaunesnių, nors buvau parašiusi anketoje, jog jaunesni nedomina. Tai jei pati parašysite, kad tokie domina, manau, kad dėmesio sulauksite. Rekordas buvo 18 m. jaunuolio mėginimas susitart susitikimui, o kiti iki 30 metų. Manau, tikrai rasite, ko ieškote, tik gali tekti įdėti pastangų. Bent man paieškos buvo tarsi tam tikras darbas, nors rezultatą ir davė.Rezultatas, jog susiradote antrą pusę per draugas.lt?
-
2024-03-12 at 11:49 #8525
Anonimas (Autorius)Bet man kyla moralinių klausimų, ar neslėgs sąžinė permiegojus be draugystės, nesu pasileidėlė ar asociali 🫢 turiu neblogą darbą, prisižiūriu figūrą, lankau sporto klubą ir tuo labiau esu mama
-
2024-03-12 at 11:49 #8527
AnonimasIr temos tikslas koks? Norite paprasyti leidimo musu? Jei norite, tai daug vyru drasiai pades, daugelis ti ir laukia tokiu, kurios nenori nieko daugiau, tik sugulti. Tad situacija jums palanki, bet va jei po to uzsinores rasti drauga keliauti, pramogauti bus kur kas sunkiau.
-
2024-03-12 at 13:50 #8564
AnonimasAnonymousBet man kyla moralinių klausimų, ar neslėgs sąžinė permiegojus be draugystės, nesu pasileidėlė ar asociali 🫢 turiu neblogą darbą, prisižiūriu figūrą, lankau sporto klubą ir tuo labiau esu mama
Sąžinė prieš ką? Kas nukentės, jei per miegosite be draugystės?
-
2024-03-12 at 14:07 #8583
AnonimasTaip, arba ponia, kazko nedasako ir pvz turi vyra. Arba nesa visiskus briedus. Budama laisva svarsto galimu santykiu pasekmes. Ar tu planuoji myletis tik tada kai tau pasipirs, susituoksite?
-
AuthorReplies
Log in to reply.