-
CreatorDiscussion
-
2024-03-11 at 02:50 #8326
Anonimas (Autorius)Man 42, bet trokštu sekso su jaunesniais, 17-ika metų neturėjau lytinių santykių, nes auginau dukrą, jai 19-ika. Gyvena kartu. Bet nežinsu, ar turiu teisę ieškot vyro?🙄
-
CreatorDiscussion
-
AuthorReplies
-
2024-03-12 at 14:12 #8589
AnonimasAnonymousTaip, arba ponia, kazko nedasako ir pvz turi vyra. Arba nesa visiskus briedus. Budama laisva svarsto galimu santykiu pasekmes. Ar tu planuoji myletis tik tada kai tau pasipirs, susituoksite?
Gal tėvai senoviškai ugdė, gal stipriai tikinti, kas žino.
-
2024-03-12 at 17:20 #8621
AnonimasNa jei stipriai tikinti, tai tipo Ka Dievas sutuokia, žmones neištuoks? Laiko save ištekėjusia, nors praėjo 17 metų nuo skirybų.? Gal tiesiog taip trokšta buvusį vyrą susigražinti. Nes ji tokia ištikima ir toliau jam.
-
2024-03-12 at 18:23 #8627
AnonimasO kas čia tokio, negi lipti ant bet ko, jei neatsiranda? Bent man seksas siejasi su jausmais, pasitikėjimu, man jo nereikia vien dėl fiziologinio veiksmo, tad netekus vyro nemanau kad man reiktų
-
2024-03-14 at 16:18 #8931
AnonimasNa jei 17 metų neatsirado, tai vargu ar ims taip ir atsiras. Su tuo pasitikejimu, jausmais. Be to autore kalba, kad nori sekso, o ne visos jausmu amplitudes
-
2024-03-14 at 22:26 #8991
Anonimas<blockquote><div class="bsp-quote-title"> <span class="bbp-author-name">Anonymous</span> </div>O kas čia tokio, negi lipti ant bet ko, jei neatsiranda? Bent man seksas siejasi su jausmais, pasitikėjimu, man jo nereikia vien dėl fiziologinio veiksmo, tad netekus vyro nemanau kad man reiktų
</blockquote><br>
O man norisi ir fiziologiskai
-
2024-03-15 at 06:05 #9008
AnonimasMan kai neturėjau partnerio noras yra, bet negalėčiau jo tenkinti su bet kuriuo vyru, tada užtenka save patenkinti
-
2024-03-15 at 13:07 #9051
AnonimasAle ir išrankumas čia kai kuriu, iš 3 milijardų pasaulio vyrų negali per 17 metų išsirinkti vieno:) ir visi blogi. Ar tik nebus taip, kad jus pačios tik Anglijos princo beieškote. Tada aišku sunku, ju tik du ir abu šiuo metu užimti.
-
2024-03-15 at 20:03 #9136
Temos autore,parasyk man privaciai 🙂
-
2024-03-15 at 20:56 #9182
AnonimasMoterys LT labai uzguitos, vyrai daro ka tik nori, simtus moteru turi, swingeriauja ir jiems nuosirdziai dzin ant visko. O cia budama 42 metu sedi uzrudijus ir dar galvoja apie kazkokias vertybes, marinuojasi, kazko tai laukia, kol kitos eina ir ima koki nori sau vyra. Arba labai jau prasta isvaizda, tai niekas neziuri, gal sektante, tokios irgi tik sektantam patinka, bet ir jie geri pasileideliai, nes dabar zinau, kaip tik sektanta, kurio zmonai tik suejo 45 metai ir jis jai pries jubilieju dovana padare, skyrybas, nes kazkokia 35m. kita sektante isimylejo ir dzin 2 vaikai, kad pastore vedes, pasirodo cia ne pirma ir ne paskutine jo tokia avele lovoje, o toki sventa vaidina ir aiskina apie tas doroves. Juokina mane tokie sektantai, vaiksciojantis pajacai, labiausiai gaila tokiu svolaciu vaiku, nes namie mustruoja su sektantizmu.
Moteris turi teise miegoti su kuo nori, kiek nori, kur nori, ne Smetonos laikai, kiek galima, kai kurioms moterims is saves durnes statyt ir nugyvent gyvenima, kaip venuolei, lyg karstui rupi kiek tu vyru ar moteru turejai. Tokios moterys susireiksminusios, uzsienyje jei ne musulmoniska salis, tai moterys ziuri savo malonumo, laimes.
Pas mus pragyvena visa gyvenima su 1 vienu vyru, kol tas jaunesne susiranda ir lieka su vaikais vargt, o tas sau toliau visad gyvena laiminga viengungiska gyvenima, mano kad lovos reikalai buvo puikus, patyre puiku orgazma, o paskui suzinojo, kad tai astmos priepuolis budavo.
Moterys, baikite is saves daryt vienuoles, davatkas, svaigt apie kazkokia morale, dorove, tas religines sapaliones, gyvent pradekit. Kol kitos laimingai gyvena, kaip jos nori, tai kitos 17 metu laukia kazin ko, turbut, kol vienintelis vyras paskambines i duris bus pastininkas atneses pensija. -
2024-03-15 at 21:55 #9185
AnonimasAnonimasMoterys LT labai uzguitos, vyrai daro ka tik nori, simtus moteru turi, swingeriauja ir jiems nuosirdziai dzin ant visko. O cia budama 42 metu sedi uzrudijus ir dar galvoja apie kazkokias vertybes, marinuojasi, kazko tai laukia, kol kitos eina ir ima koki nori sau vyra. Arba labai jau prasta isvaizda, tai niekas neziuri, gal sektante, tokios irgi tik sektantam patinka, bet ir jie geri pasileideliai, nes dabar zinau, kaip tik sektanta, kurio zmonai tik suejo 45 metai ir jis jai pries jubilieju dovana padare, skyrybas, nes kazkokia 35m. kita sektante isimylejo ir dzin 2 vaikai, kad pastore vedes, pasirodo cia ne pirma ir ne paskutine jo tokia avele lovoje, o toki sventa vaidina ir aiskina apie tas doroves. Juokina mane tokie sektantai, vaiksciojantis pajacai, labiausiai gaila tokiu svolaciu vaiku, nes namie mustruoja su sektantizmu.
Moteris turi teise miegoti su kuo nori, kiek nori, kur nori, ne Smetonos laikai, kiek galima, kai kurioms moterims is saves durnes statyt ir nugyvent gyvenima, kaip venuolei, lyg karstui rupi kiek tu vyru ar moteru turejai. Tokios moterys susireiksminusios, uzsienyje jei ne musulmoniska salis, tai moterys ziuri savo malonumo, laimes.
Pas mus pragyvena visa gyvenima su 1 vienu vyru, kol tas jaunesne susiranda ir lieka su vaikais vargt, o tas sau toliau visad gyvena laiminga viengungiska gyvenima, mano kad lovos reikalai buvo puikus, patyre puiku orgazma, o paskui suzinojo, kad tai astmos priepuolis budavo.
Moterys, baikite is saves daryt vienuoles, davatkas, svaigt apie kazkokia morale, dorove, tas religines sapaliones, gyvent pradekit. Kol kitos laimingai gyvena, kaip jos nori, tai kitos 17 metu laukia kazin ko, turbut, kol vienintelis vyras paskambines i duris bus pastininkas atneses pensija.Puikiai parašyta. Nei pridėsi, nei atimsi. Lietuvės puikios, tik kapų prižiūrėtojos. O čia 42 moteris save laidoja su savo super morale, kurios niekam nereikia.
-
2024-03-15 at 22:14 #9186
AnonimasAnonimasMoterys LT labai uzguitos, vyrai daro ka tik nori, simtus moteru turi, swingeriauja ir jiems nuosirdziai dzin ant visko. O cia budama 42 metu sedi uzrudijus ir dar galvoja apie kazkokias vertybes, marinuojasi, kazko tai laukia, kol kitos eina ir ima koki nori sau vyra. Arba labai jau prasta isvaizda, tai niekas neziuri, gal sektante, tokios irgi tik sektantam patinka, bet ir jie geri pasileideliai, nes dabar zinau, kaip tik sektanta, kurio zmonai tik suejo 45 metai ir jis jai pries jubilieju dovana padare, skyrybas, nes kazkokia 35m. kita sektante isimylejo ir dzin 2 vaikai, kad pastore vedes, pasirodo cia ne pirma ir ne paskutine jo tokia avele lovoje, o toki sventa vaidina ir aiskina apie tas doroves. Juokina mane tokie sektantai, vaiksciojantis pajacai, labiausiai gaila tokiu svolaciu vaiku, nes namie mustruoja su sektantizmu.
Moterys, baikite is saves daryt vienuoles, davatkas, svaigt apie kazkokia morale, dorove, tas religines sapaliones, gyvent pradekit. Kol kitos laimingai gyvena, kaip jos nori, tai kitos 17 metu laukia kazin ko, turbut, kol vienintelis vyras paskambines i duris bus pastininkas atneses pensija.Tai tu čia tik iš savo asmeninės perspektyvos žiūri, kitiem svarbu vertybės jų. O pateikti argumentai, kad vyrai eina per visas ir su bet kuo gulasi tik parodo, kad dauguma žmonių yra primityvūs gyvuliai, o tu viena iš jų.
-
2024-03-15 at 22:16 #9187
AnonimasTokiom kaip tu jos vienuolės ir davatkos, o jom tokios kaip tu kekšės. Kiekvienas iš savo asmeninės perspektyvos mato.
-
2024-03-15 at 22:56 #9191
AnonimasO ka duoda tos vertybes, jei 17 metu vienisauja? Ir jau praleido savo geriausius metus. Kuo bus daugiau metu tuo sunkiau sutikti tinkama zmogu. Tai kai tau 20 yra prisitaikyti vienas juokas, o kai virs 40 ne taip ir lengva. Abu nera tokie pat lankstus, kaip pries 20 metu. Taip yra kam pasiseka ir 50 metu, bet tai greiciau issimtys is taisykles. Arba pasiseka toms, kurioms ir seip visa laika sekesi. Turejo vyra puikiai gyveno, po vyro mirties vel sutinka zavu vyra, nes ji turi puikius bendravimo igudzius. O ta, kuri 20 metu vienisauja, niekam nera idomi. Nes vyras galvoja: jei tiek laiko buvo viena vadinasi su ja kazkas negerai.
-
2024-03-16 at 06:51 #9199
AnonimasNa tai gal nepavyko sutikt. Kuo esi vyresnė tuo mažiau laisvų vyrų . Ko čia iškart teisti kad sekso žmogus neturėjo
-
2024-03-16 at 11:22 #9224
AnonimasTai tu čia tik iš savo asmeninės perspektyvos žiūri, kitiem svarbu vertybės jų. O pateikti argumentai, kad vyrai eina per visas ir su bet kuo gulasi tik parodo, kad dauguma žmonių yra primityvūs gyvuliai, o tu viena iš jų.
KOkios čia vertybės, jei aiškiai sako, kad sekso nori ir dar su jaunesniais…
-
AuthorReplies
Log in to reply.