website hit counter

Man 42, bet trokštu sekso

Forums VForumas N-18 Man 42, bet trokštu sekso

• Creator
    Discussion

Anonimas (Autorius)

Man 42, bet trokštu sekso su jaunesniais, 17-ika metų neturėjau lytinių santykių, nes auginau dukrą, jai 19-ika. Gyvena kartu. Bet nežinsu, ar turiu teisę ieškot vyro?🙄

Page 4 of 4
    • Author
      Replies

Anonimas

Konstrukcija „do zmones” parodo, kad šitas anoniminis personažas yra su šaknimis iš putinistano ir greičiausiai dar galvoja, kad Krymas yra Putino. Tokią pasyvią ir aktyvią agresiją paprastai rodo tik būtent tokie asmenys. O kaip vadinti kažką, kas nei iš šio, nei iš to kitus žmones vadina durniais?

Dar, aišku, tokie nori „uždrausti” gėjus, lesbietes ir lygina homoseksualumą su pedofilija, dendrofilija, zoofilija. Norėčiau pažiūrėti, kaip tokie asmenys ardytųsi realybėje su savo šitais kliedesiais. Anonimiškai tai, aišku, bet ką prisvaigs. Svaigsta, kad pažįsta Seimo narių, rimtų advokatų, gydytojų. Tikrai nepažįsta, nes tokie žmonės tokių žemos kokybės asmenų į savo socialinį ratą neprisileidžia ir niekada neprisileis. Na nebent tie pažįstami jai yra koks Vaitkus, Vėgėlė, Puidokas, Juozaitis ir pan.

Todėl natūralu, kad tokios, apsimesdamos moterų teisių gynėjomis, realiai niekina moteris. Realybė yra tokia. Dauguma moterų protauti geba, tad nuspręs adekvačiai, kuo tikėti, o kuo – ne. Taigi protaujanti moteris tikrai matys visus red flag’us čia ir dabar ir ji savo intuicija ir gebėjimu matyti tokius dalykus turi pasitikėti, suvokti, kad ji savo esybe yra vertinga. Vadinasi, jai nereikės pusmečio laukti, kol bus uždaužyta, išprievartauta arba užmušta, kad suprastų, jog kažkoks vyras yra šūdo gabalas. Šitas personažas tiesiog yra mizoginė, kuri niekina daugumos moterų gebėjimą mąstyti blaiviai. Taip, yra atvejų, kai ir moteris gali būti mizoginė, ir tai yra labai dažni atvejai, kurie kažkodėl dažnai ignoruojami.

Į tolesnius pakliedėjimus atrašinėti nesiruošiu, nes bent kiek protaujančiam asmeniui turėtų būti akivaizdu, apie ką čia šnekama. Bet patikslinsiu toms, kurios turi taktą ir kultūrą ir viešai nekriokia, kad nėra gerų vyrų. Vietomis yra šaržuojami tam tikrų personažų skleidžiami absurdai, kad nebūtų sudarytas klaidingas įspūdis jauniems žmonėms, kurie to permatyti kiaurai dar nemoka. Pavyzdžiui, kad vaikinai negalvotų, jog siekti savo tikslų nieko neduos, yra blogai. Arba kad merginos nepradėtų abejoti savo jau įgimtomis savybėmis permatyti žmones kiaurai. Savybes, žinoma, reikia lavinti visą gyvenimą, tačiau lavinimosi visą gyvenimą viena iš dalių yra praktinis to taikymas.

Na ir dar kai kas turėtų būti akivaizdu. Normalios moterys ir normalūs vyrai yra patenkinti tuo ką turi ir viešai jiems nereikia kažko įrodinėti. Na o tokios kaip čia, kur durnina viską ir visus, pranyksta kaip dūmas dviejų žmonių „minioje” kartu su visais savo kliedesiais.

Anonimas

kaip jus sugebat i lankas nusivaziuoti 🙂 visiska manes priesingybe apraset. Ir kazkodel tikit, kad moterys merginos baigusios mokykla iskarto automatiskai ismano zmogaus psichologija ir turi gyvenimiskos patirties, kad atskirtu aks yra red flagas. Deja deja… nemazai zmoniu vis dar tiki,kad alaus gerti daznai yra normalu, kad pykti islieti ant kito yra normalu.

Jus kazkodel pradedat aiskint „normalus vyrai ir normalios moterys”… Jus suvokiat, kad normaluma visi supranta skirtingai? Tai, kad zmogu atitinka tam tikrus punktus jo nepadaro automatiskai visiem patraukliu. Nes tai neimanoma. Vienam Nauseda aukstas ir grazus yra, o kitam jis paskutineje vietoje. Tuo ir reiskiasi zmoniu skirtumas 🙂 Kodel jums tai sunku pripazinti.

Pagal jus net Kardanas turetu tureti mergina, nes gi nera smurtautojas fizinis, nera alkoholikas, turi darba, pomegiu…Bet tai, kad jo charakteris sh ir dar zemina moteris, jus tarsi praleidziat pro pirstus. Ir klausiat kaip jis vienisas, jei atitinka punktus. Deja, jis vidumi sugedes. Isvaizda dar galima praziureti, bet ne vidaus.

Anonimas
            Anonimas
            Anonimas

Ne reikalavimus įsimyli, o konkretų žmogų. Idealą susikuri, o paskui sutinku visai kitokį

Sakai, moteris, pavyzdžiui, norės negeriančio, nerūkančio, sėkmingo, išsilavinusio, kultūringo ir gebančio kurti emocinį ryšį vyro, bet gali įsimylėti smurtaujantį ant sofkutės drybsantį riebų ir dvokiantį pijoką?

Tikrai taip.

Anonimas

bet idomu kaip mano pasakymas ” kiekvienas gali rasti sau pora, kai yra dirbantis, su pomegiais, susitvarkes savo traumas pas psichologus” jus prilyginat vidiniam pykciui, putinizmui, llgbtq nekentimui ir moteru vyru zeminimui….

Jums viskas gerai?

Anonimas

O kaip vadinti žmonių durninimą nei iš šio, nei iš to, bandymą prirašyti kažkokias nebūtas psichines ar psichologines problemas be jokios priežasties vien dėl to, kad galėtų pasijausti teisi, nes neturi kognityvinių gebėjimų įrodyti tiesos taikant faktus ir logiką? Tai aišku, kad tai yra neapykanta.

Šizofreniški pezalai apie normalumą/nenormalumą net neverti papildomų aiškinimų, nes tai yra savaime suprantami dalykai. Todėl ir lyginimas su Nausėda toks pat šizofreniškas kaip bandymas atrasti „tiesą” ten, kur jos nėra. Nausėdą – žmogų, įgavusį milijonų žmonių pasitikėjimą – nurašinėti į paskutinę gali tik visiškas idiotas. Gali nepatikti jis kažkam, tai yra pasirinkimo reikalas, bet sakyti, kad jis yra paskutinėje vietoje, jau yra diagnozės vertas dalykas, nes tai yra liguistas realybės neigimas. Jis paskutinėje vietoje tikrai nėra.

Kažkas apie kardaną grynai iš konteksto ištraukta ir bandoma pripaišyti prie manęs vien iš tos liguistos paniekos. Būtent aš ir buvau tas, kuris jam aiškino, kad tas kardaninis personažas jau dešimtmečius nuo manodrabuziai.lt laikų elgiasi pasišlykštėtinai. Bet va kur buvo šita anonistė toje temoje, kuri dabar čia suaktyvėjusi kaip vampyras naktį? Tai tikrai geras klausimas. Gal bandė nustatyti, kam visgi tas Krymas priklauso? Tai va laikas dar kartelį ir paklausti. Tai kam tiksliai priklauso Krymas?

Anonimas

vel jus su liguista panieka, vel jums vaidenasi…rimtai, kas jums yra. Visur viskas melas ir vartymasis? Kodel netikit, kad vyrui uztenka atitikti tam tikrus standartus ir jis nebus vienisas. Tai reiskia, ras jis pora, gal neras ten 20moteru juo susidomejusiu, bet tures ta vienintele.
                  Kur jus matot realybes neigima kazkoki. Cia jus neigiat ja. Nauseda neigavo jokio ten pasitikejimo, kai priesininkas Simonyte 🙂

Anonimas
                    Anonimas

vel jus su liguista panieka, vel jums vaidenasi…rimtai, kas jums yra. Visur viskas melas ir vartymasis? Kodel netikit, kad vyrui uztenka atitikti tam tikrus standartus ir jis nebus vienisas. Tai reiskia, ras jis pora, gal neras ten 20moteru juo susidomejusiu, bet tures ta vienintele.
                    Kur jus matot realybes neigima kazkoki. Cia jus neigiat ja. Nauseda neigavo jokio ten pasitikejimo, kai priesininkas Simonyte 🙂

Nausėda įgavo pasitikėjimą, nes žmonės už jį balsavo. Nebuvo tokio punkto „Balsuoju prieš Šimonytę”, taip kad kliedesius pasilik sau. Lietuva priklauso Vakarų Europai, yra nepriklausoma demokratinė valstybė ir kas kaip nori, tas taip balsuoja. Nori – balsuoja. Nori – nebalsuoja. Nori – gadina biuletenius. Nepatinka? Yra Rusija, Šiaurės Korėja, Kinija, kur žmonės turi laisvę nuo mąstymo apie tokius „sunkius” pasirinkimus. O jeigu tupi Lietuvoje, tai laikysiesi europietiškos tvarkos ir tą daryti tave privers šalyje galiojantys įstatymai.

Dėl kitų nesąmonių jau buvo logika ir faktais parodyta, kaip nusišneki. Ir neapykantos projektavimą taikai tik tu. Tai ne aš ėmiau tave durne vadinti, pripaišyti diagnozes, kurių nėra. Bet pati pradėjai, tad sulaukei adekvataus atsakymo. Ir dar perdėtai mandagaus, pastebėsiu. Nepatinka? Tai tada elkis su kitais kaip nori, kad su tavimi elgtųsi, ir nebus problemų. Ar neturėjai tėvo ir motinos, kurie būtų tave to išmokę? O gal visgi nori, kad su tavimi kaip su šūdu elgtųsi? Na tai čia tavo problema. Rankų į šūdą aš nekišu ir niekada to nedarysiu.

Tu painioji panieką su niekuo, absoliučia ramybe. Tarp neapykantos, meilės yra tas vidurys, kur tiesiog yra visiškai nieko. Ir kai būtent tu su tuo susiduri, tu tiesiog pereini į režimą, kai pati save iš vidaus imi draskyti į gabalus ir viešinti visam pasauliui, kas iš tiesų tu esi. Kad aš kažkam aktyviai projektuočiau neapykantą, to irgi reikia nusipelnyti. O ką tu laikai panieka iš manęs, yra tiesiog savęs pačios atspindys. Pati gi save draskai į gabalus ir rodai, kokia buka esi. Šiki ant Nausėdos, kuris už tave yra tūkstančius kartų pranašesnis asmuo, kuris surinko milijonus balsų, ir pezi, kad jis čia nieko vertas, nes priešininkė Šimonytė buvo? Tu bent gali dekonstruoti, kokia tai yra šizofrenija? Negali ir to niekada nesugebėsi, nes tai paneigtų visą tavo liguistą fantazijų pasaulėlį ir tektų kaip kardanui pripažinti, kad esi visiškame dugne. Realybėje tu net 2000 parašų nesugebėtum surinkti į prezidento rinkimus ir kažką dar ant Nausėdos šiki.

O esi tikrai bjaurus tipas. Nekenti žmonių, kad jie už Nausėdą balsuoja, nors neturi jokios teisės to daryti. Neatsakai į klausimą, kam tiksliai priklauso Krymas, nes panašu, kad tiki, jog jis „priklauso” Putinui. Durnini žmones nei iš šio, nei iš to. Tai ko tu rimtai tikiesi? Kad tau šikną laižys, kai taikai pasyvią ir aktyvią agresiją? Nesvajok. Gana yra gana tokiam parazitavimui. Esi smulkioji niekšelė ir tai yra akivaizdus faktas. Nepažįsti jokių tu ten Seimo narių, rimtų gydytojų, advokatų, verslininkų. Aš tarp tokių žmonių nuolatos sukuosi, nes tai yra kasdienio mano darbo dalis. Ir nėra ten nei vienos tokios pagiežingos, pasyviai ir aktyviai agresyvios moters kaip tu. Iki jų lygio tau net šviesmečių neužtektų.

Kuo aš tikiu ar netikiu, šiuo atveju visiškai nesvarbu, nes problema čia esi tu, o ne aš. Kaip jau minėta, ne aš ėmiau kažką durninti, išrašinėti diagnozes neturint jokio išsilavinimo tam. Ir neigti realybę, kur ji yra akivaizdi. Tu nė taisyklingai rašyti nemoki, tad ką tu čia bandai parodyti? Pati gi čia atlėkei loti kaip verdančiu vandeniu apipiltas dvokiantis šuo atsakinėti į normalias žinutes. Va ir atsakymas, kam reikalinga ta anonimo funkcija – kad tokios kaip tu nepersekiotų normalių žmonių kaip nesveikos.

Pati čia durninti ėmei. Pati ėmei diagnozes išrašinėti. Tad kokią tu sušiktą teisę turi man aiškinti, kad aš čia panieką tau rodau, kai nuo to pati pradėjai? Esi tiek buka, jog net nesuvoki, kaip retardiškai visa tavo šita saviraiška atrodo. Kažkada gal suvoksi, o gal ne. Jeigu suvoksi, tai apsišiksi iš gėdos. Toliau aš nesiruošiu atrašinėti, gali toliau čia loti sau su savimi ir kaifuoti nuo to. Užteko jau pakankamai viso to čia, pertraukėlė patrolinimui baigta.

Anonimas

oj zinokit net neverta jusu pykcio paklodziu skaityti, jus vienas is tu komentatoriu, kur vyrai aukos, o va moterys blogos, kad ir ka jos darytu. Ir niekaip tokiems neirodysi, kad eilinis vyras be turtu gali susirasti normalia moteri.
                      Nei as kazkokias diagnozes rasiau nei ka, tik paklausiau ar durnu apsimetat ar ka… bet pasirodo turit savo isitikinima ir nieko aplink nematot. Jums kelios moterys rase,kad isimyletu vyra, bet jus to nefiksuojat, nes tiesiog jums tai nei irodymas, nei koks faktas.

Anonimas

Jei sakot kad neįmanoma įsimylėti tinginio at smurtautoja, visi tie ydingi vyrai būtų vieni

Anonimas
                          Anonimas

Tikra tiesa, kad moterims apie 40-tus gyvenimo metus būna pats pikas 🙂 Man nuo 38 kai prasidėjo, tai o bože… Dabar jau 41, ir dar nesibaigia geismo proveržiai 🙂

Po 40 keičiasi hormoninė pusiausvyra. Mažėja estrogeno. Daugėja testosterono, kuris ir kelia aktyvų libido.

Page 4 of 4

Log in to reply.