website hit counter

Masturbacija

Forums VForumas N-18 Masturbacija

• Creator
    Discussion

Anonimas (Autorius)

Merginos kur ir kada randate laiko masturbacijai esant poroje?

Page 1 of 2
    • Author
      Replies

Dažniausiai vonioje, bet ir lovoje ryte, jei vyras kur nors išlekia anksčiau. Būna, kad masturbuojuosi vyrui stebint, o po visko dar vyras susijaudinęs čiumpa ir paniurko kaip reikiant, čia toks mūsų žaidimas 🙂

Anonimas

O tai jūs visada sulipę, kad nerandat laiko?

Anonimas

O jūsų tiek nepatenkina kad reikia dar ir slepiantis nuo jo masturbuotis? Mes tikrai nesam sulipę, vyras dirba budėjimais, bet jei nuolat šalia, rinkčiausi seksą

Manau, kad masturbacija ir seksas su partneriu šiek tiek atskiri dalykai. Žmonės save liečia tikrai ne todėl, kad neturi partnerio ar prastas partneris lovoje. Apskritai vaikai pradeda save liesti nes tai malonu ir ramina juos, taip ir suaugusieji. Esu moteris, turiu partnerį su kuriuo gyvename, jo libido šiek tiek mažesnis nei mano. tai pat gyvenam gana įtemptum tempu, tad kartais nesimylim ne todėl, kad nesam kartu, o esam abu ar kažkuris pavargęs. Tai atsakant į klausimą: masturbuojuosi lovoje, duše. Tai darau, nes kartais čia ir dabar noriu to, nes negaliu tieisog tęsti darbų ar normaliai mąstyti apie bet ką kol „nenuleidau garo”, kartais tai darau nes mane tai ramina, padeda atsipalaiduoti, kai patiriu stresą. Kairtais nesinori to ryšio su kitu žmogumi, masturabcija daug papraščiau ir greičiau, bet tai jokiu būdu nereiškia, kad nemyliu savo partnerio. Kiekvienas mėgstame su savimi pabūti, atsiriboti nuo visų, pažiūrėti filmą ir valgyti užkandžius vienumoje, pagulėti vonioje, masturbacija manau viena iš šių opcijų

Anonimas (Autorius)

O tai jus kaip ir aš? kad tik likus vienai namuose iškart pirmą pasimasturbuoju poto jau kitus dalykus darau. Ar esate tai dare sale miegančio partnerio?

Aš neslepiu, kad masturbuojuosi savo partneriui. Duše masturbuojuosi ir kai partneris namuose, lovoje gal kiek retesnis atvejis, bet yra buvę situacijų kai jis mane palieka masturbuotis kambaryje, nes lengviau greičiau atsipalaiduoti kai niekas nežiūri. Kartais kaip narys nebloga rašė masturbuojasi išlėkus ankščiau partneriui į darbą, ir mano atveju jis žino kad dar nesikeliu ir planuoju pasimasturbuoti, ir atsiveikina palinki gero laiko, nežinau ar dar ką intymaus pasako, kad likčiau užsivedusi ir vakare kaip dabar ar kažkas panašaus (įprasti ir daugeliui poroje esantiems suprantami dalykėliai).

Ar esu masturbavusis šalia miegančio partnerio, manau, kad buvo kažkada toks atvejis, gerai neprisimenu aplinkybių, bet nemanau, kad tai buvo kažkoks pyktis, gal labiau geismas užplūdęs, galvoje mintys kurias norėjau pasilikti tik sau tuo momnetu.

Anonimas

mes niekada nei kalbam nei tai darom matant (nors atskirai manau ir partneris tai daro)

o jusu vyrai prie jusu masturbuojasi, ar tik zinot kad tai daro?

Anonimas

Hmm.. o yra zmoniu, kurie poroj budami visai nesimasturbuoja?
                  7 metai poroj, bet ne karto nekilo mintis apie masturbacija🫣 nors libido mano tikrai nemazas

Anonimas (Autorius)
                    Anonimas

7 metai poroj, bet ne karto nekilo mintis apie masturbacija🫣 nors libido mano tikrai nemazas

nzn ar yra kas to nedaro, bet man to reikia tas pabuvimas su savimi kurio reikia nepaisant kad ir sekso turi pakankamai.buvimas su savimi tai fantazavimas kurias fantazijas geriau pasilikti sau vienai😁 masturbacija tai atsipalaidavimas ,streso nuėmimas, lengviau užmigti, skausmo malšinimas ir geros nuotaikos garantas🙂

Anonimas
                    Anonimas

nzn ar yra kas to nedaro, bet man to reikia tas pabuvimas su savimi kurio reikia nepaisant kad ir sekso turi pakankamai.buvimas su savimi tai fantazavimas kurias fantazijas geriau pasilikti sau vienai😁 masturbacija tai atsipalaidavimas ,streso nuėmimas, lengviau užmigti, skausmo malšinimas ir geros nuotaikos garantas🙂

Antrinu! Bet manau, kad žinoma yra žmonių kurie nesimasturbuoja poroje. Mano partneris tai daro gana retai, kai išvykstu ilgesniam laikui.

Anonimas (Autorius)
                      Anonimas

mes niekada nei kalbam nei tai darom matant (nors atskirai manau ir partneris tai daro)

. Mano vyras prie manęs to nedaro, nors mielai paziureciau jo tą veiksmą su malonumu😁 o jums įdomu žiūrėti kaip vyras masturbuojasi?

Anonimas
                        Anonimas

. Mano vyras prie manęs to nedaro, nors mielai paziureciau jo tą veiksmą su malonumu😁 o jums įdomu žiūrėti kaip vyras masturbuojasi?

Būna, kai žaidžiam „Valdovės ir vergo” žaidimus kartais liepiu jam masturbuotis 🙂 Užvedantis vaizdas.

Anonimas

Yra tekę darbe ofise bendram kabinete su kolegem. Buvau su plačia suknele ir tiesiog ranka nusileido i apačią ir pazaidziau su savimi. Ofiso stalai uždari tai kolegės nieko nesuprato manau .

Anonimas
                            Anonimas

Yra tekę darbe ofise bendram kabinete su kolegem. Buvau su plačia suknele ir tiesiog ranka nusileido i apačią ir pazaidziau su savimi. Ofiso stalai uždari tai kolegės nieko nesuprato manau .

o nebuvo garsų? man kartais gali pasibaigti dejone 😀

Anonimas

nesveika sociopate esi.

Page 1 of 2

Log in to reply.