website hit counter

Naujausias kosmetikos pirkinys 4

Forums VForumas Grožio paslaptys Naujausias kosmetikos pirkinys 4

• Creator
    Discussion

Anonimas (Autorius)

Tesiame sena , gera tradicija is praeito forumo. Keliame naujausius kosmetikos pirkinius. p.s. Deja nieko siuo metu nenupirkau , tad nera ka ir rodyti

Page 1 of 8
    • Author
      Replies

Gal kas turit šį zaros kreminės konsistensijos kontūravimo rinkinį?
      Visai gundo 🤭

Man irgi įdomus jis, bet nebandžiau 😃

O aš tikėjaus, kad jūs jau būsit išbandžius ☺️

Vienintelis dalykas iš zaros kosmetikos ką bandžiau tai lūpų blizgis, norečiau daugiau ką išbandyt, bet turiu dar daug kosemtikos, o dažausi mažai 😄

Idesiu savo paskutinius pirkinius pakeliant ir aktyvinant sia tema, kad Vinted senbuves nares galetu pasizymeti sia tema, jei bus aktuali.
      Mano sausio naujausi.

Aš irgi keliu, eurokos, ir dar laukiu poros siuntų 😄🌸

geriausia pasta is JAV 🙂

Anonimas

Jos RDA 95? Tikiuosi nenaudojat kasdien, gali susivaryt dantis. Reiktų maks 70 RDA rinktis balinančiai pastai. O geriausia išvis iki 50. Ir fluoro 1100, tai irgi mažoka, turėtų būti apie 1500.
          Man įdomu, kodėl crest tokia populiari? Ar tikrai labai efektyviai balina?

Nepastebėjau, kad būtų itin populiarios čia JAV. Mano paauglė dukra ir draugės nenaudoja, mano draugės taip pat. Bet aišku bus, kas naudoja. Žinau, kad balinimo juosteles kartais naudoja paauglės, bet tik retkarčiais. Šiaip pastos dažnai perkamos kelios ir būna kaitaliojamos. O vien šia pasta valytis kažin, ar gerai.

Į temą – naujas tušas, kurio nelabai reikėjo, bet susigundžiau išbandyti.

Anonimas

Kiek žinau Colgate ir Crest yra didžiausios dantų pastų pardavėjos JAV. Kaip koks Vyrautas ir Rasa dėl mineralinio Lietuvoj konkuruoja. 😀 Tik įdomu kiek tas balinimas veikia iš tiesų ir kas nebijo naudot jų su tokiu abrazyvumu…

Taip, Colgate raudoną balinančią ir pati naudoju. Išties balina žymiai geriau nei EU parduodama ta pati pasta. Bet kaitalioju ją su kitomis.

Iš Prancuzijos kvepaliukai

Grožio prekės nukautos iš mainų grupės 😁
              Visko reikėjo.

Kaip tas Wild dezikas? Būčiau beveik susiviliojus nuolatine IG reklama, bet prisiskaičiau komentarų, kad labai rūbus tepa

Superinis lūpdažių rinkinukas iš Sephoros už vieno lūpdažio kainą. Ir beveik visi lūpdažiai standartinio dydžio ir naudojamų spalvų. Galima sakyti medžiojau šį rinkinį mėnesį nes buvo internetu išparduotas, o fizinėse parduotuvėse buvo likę tik keli vienetai, kurių man vis nepavykdavo įsigyti nes nupirkus vis ateidavo žinutė, kad sorry išparduota.
                Dar nebandžiau, bet lūpdažių turiu mėnesiams į priekį 🙂

Mano veido prausiklis, be kurio nebegaliu gyventi. Du už vieno kainą ☺️🥳

Anonimas

Bandysiu

Naujiena iš Kilian vyrui Valentino dienos proga. Sako, kvepia kola, tai turėtų patikti 🙂

Cult beauty ✨ Krave Beuty ir rest & reset rinkinukas dovanų.

Nauja oda pora gaminiu, gintarine vaist Esthederm losjonas , eurokos kaukes ir smulkmenos, ir avon kvepalai kasdienai, kvapas visai neblogas, net keista.
                    Woods lupu balzamas dovanu buvo prie uzsakymo sloww.lt 🌸😊
                    Dar pora liko neikeltu is eurokos, duso zeles, ir sampunas, bei avon duso zele 😄

Page 1 of 8

Log in to reply.