website hit counter

Naujausias kosmetikos pirkinys 4

Forums VForumas Grožio paslaptys Naujausias kosmetikos pirkinys 4

• Creator
    Discussion

Anonimas (Autorius)

Tesiame sena , gera tradicija is praeito forumo. Keliame naujausius kosmetikos pirkinius. p.s. Deja nieko siuo metu nenupirkau , tad nera ka ir rodyti

Page 2 of 8
    • Author
      Replies

Iš Douglas naujiena 🍑

Kadangi jau daugelį metų naudoju tuos „natūralius” dezodorantus, jau esu pripratusi prie jų ir nepasakyčiau, kad Wild kažkuom ypatingas iš kitų, tiesiog malonus aromatas ir sulaiko drėgmę kažkiek. Dėl rūbų tepimo, jei neatsargiai rengsiesi, tikrai gali laikinai „pasibalinti” dryžiais drabužius, nes sudėtyje yra sodos, bet kažkaip pati su tuom neitin susiduriu, tikrai netepa labiau nei koks Dove paprastas 🤭

On hasa said

Kaip tas Wild dezikas? Būčiau beveik susiviliojus nuolatine IG reklama, bet prisiskaičiau komentarų, kad labai rūbus tepa

Eurokos ir kvapų namai 🌸💖

Siek tiek paprastu nauju.

Apie Color Wow Dream Coat pirmas įspūdis geras. Reikia aktyvuoti su karščiu. Po panaudojimo du kartus buvau po dušu, bet plaukai vis dar lygūs, švelnus ir nesivelia. ✨

Invisibobble plaukų gumytes naudoju daug metų. Man labai tinka, vis dar nepakeičiamos. ☺️

Įspūdis apie Tree Hut kūno šveitiklį vidutiniškas. Vietomis dirgino odą.

Su Dyson Airwrap bandau susidraugauti. Kaina 🙈🤯, bet kol kas nenusivyliau. 🤞

1. Yesstyle SKIN1004 prekinio ženklo PR siunta
      2. Eurokos pirkiniai: dantų valymo pudra ir EA
      3. Allegro pirkinys: natūralus dantų „šepetėlis” – pagaliukas 😀

@reginaiza Aš ne į temą, bet labai dailus kosmetinis veidrodėlis, gal pasidalintum kur pirkai? 😇

@reginaiza nuostabu, ačiū! Pagaliau išpildžiau seną svajonę ir įsigijau kosmetinį stalelį, jau matau kaip puikiai jį papuoš 😄🎀

Anonimas (Autorius)

mano naujiena is manceraparfums.com❤️😍😍😍 aklai pirkau pagal aprasyma fragrantikoje ir pataikiau. Nu tikras saldainis 🍧🥰🍡

50 ml veido serumo didžiulėje pakuotėje pasirodė įtartinai, bet pats kremas patinka naudoti vakare. Dėl poveikio sakyti ankstoka.
          Drunk elephant sunshine drops irgi patinka.

Paula’s choice BHA šveitiklis.
          Vakar vakare jau pabandžiau, kažką plačiau komentuoti dar sunku, bet ant odos pasitepus ir ryte jautėsi maloniai, neerzino

Anonimas

D Bosas pareklamuotą Babor prausiklį veidui. Dar nebandžiau.

h-h

Išnaudojau gautą dovanų kuponą.

Kaukė turinti puikius “tikrus” atsiliepimus ir ružas gelinio pieštuko pavidalu. Ružas labai pigmentuotas, kompaktiškas, puikiai išsilaiko ir šiaip įdomi naujovė, bet mano Hourglass vis tiek geresnis 🙂

Page 2 of 8

Log in to reply.