website hit counter

Naujausias kosmetikos pirkinys 4

Forums VForumas Grožio paslaptys Naujausias kosmetikos pirkinys 4

• Creator
    Discussion

Anonimas (Autorius)

Tesiame sena , gera tradicija is praeito forumo. Keliame naujausius kosmetikos pirkinius. p.s. Deja nieko siuo metu nenupirkau , tad nera ka ir rodyti

Page 6 of 8
    • Author
      Replies

Kai kurie mėgstamiausi Lush produktai.

Nauju truputis.

Revolution kremas, Catrice makiažo fiksatorius ir tušas, Essence paakių padeliai 🫧

Buvau pasiilgus Lusho, iš Estijos per parą gavau 🥰🥰
        labiausia pasiilgau karma kvepalu, pirma kart 2014-2015m juos pirkau kai dar panoramoje buvo lush.

Truputi nauju pirkiniu. Vel nusipirkau seniau megtus kvepalus, kazkaip norejos, bet dabar jau gailiuosi, kad kitu nepirkau vietoje Donnos.

Anonimas (Autorius)

senai nieko nekeliau, tad dalinuosi nauju pirkiniu. Montale bubble forever ir intensia tiara , siunciausi is montaleparfums.com 💋💋❤️❤️😍😍😍

Beveik menesio tarpo pirkiniai 🌸🫧

Kaip Nuxe priemonės plaukams?

Keletas naujų korėjietiškos kosmetikos priemonių 😊 Esu absoliučiai pamilusi korėjietišką kosmetiką, beveik vien ji dabar ir karaliauja pas mane 😀 Kai kas jau bandyta, kai kurias priemones mėginu pirmą kartą.
          Viską užsakinėjau iš yesstyle.com. Nors užtrunka pristatymas (bent man įprastai per 3-4 savaites atkeliauja), bet galiu drąsiai rekomenduoti, kadangi kainos gerokai žemesnės nei LT internetinėse ar fizinėse parduotuvėse 😊

Siek tiek is Camelia vaistines nauju pirkiniu.

Kas vasarą nauja Replica pasija. Šįkart sailing day. Lengvas gaivus Unisex kvapas, tarsi jūrinio vėjo dvelksmas ir sūri banga. Laikosi vidutiniškai, nors dukros nosiai atrodo, kad gerai. Lyginant su kitais mano mėgstamais Replica kvapais vasarai, šis yra “lengviausias”. Bubble bath – gaivus, muilinis švaros kvapas, juo mėgau kvepintis į darbą nes labai neįpareigojantis, bet “svarus ir organizuotas” mano nuomone. After the rain stops – gaivus, bet žymiai aštresnis, kol neišsivėdina. Sakyčiau, į vyriškųjų kvapų pusę, nors labai geras. Visi nesaldūs. Tikiuosi, kad rudeniui pasirodys naujas Replica kvapas.
            Ir keletas mėginėlių. Daug kartų kartojamas saulės kremas veidui, oribe priemonę plaukams bus įdomu išbandyti.

Pasipildžiau miniukų✨

Puikių atsiliepimų turintis plaukų segtukas iš Sephora ir mėginukai dovanų. Segtukas laiko puikiai ir yra tvirtesnis, nei visi turėti prieš tai. Patinka drugeliai 🙂

Truputi nauju is Lenkijos ir LT.

Puikių atsiliepimų turintis plaukų segtukas iš Sephora ir mėginukai dovanų. Segtukas laiko puikiai ir yra tvirtesnis, nei visi turėti prieš tai. Patinka drugeliai 🙂

Super segtukas, labai grazus, irgi toki pirkciau.

Anonimas

Kas vasarą nauja Replica pasija. Šįkart sailing day. Lengvas gaivus Unisex kvapas, tarsi jūrinio vėjo dvelksmas ir sūri banga. Laikosi vidutiniškai, nors dukros nosiai atrodo, kad gerai. Lyginant su kitais mano mėgstamais Replica kvapais vasarai, šis yra “lengviausias”. Bubble bath – gaivus, muilinis švaros kvapas, juo mėgau kvepintis į darbą nes labai neįpareigojantis, bet “svarus ir organizuotas” mano nuomone. After the rain stops – gaivus, bet žymiai aštresnis, kol neišsivėdina. Sakyčiau, į vyriškųjų kvapų pusę, nors labai geras. Visi nesaldūs. Tikiuosi, kad rudeniui pasirodys naujas Replica kvapas.
                Ir keletas mėginėlių. Daug kartų kartojamas saulės kremas veidui, oribe priemonę plaukams bus įdomu išbandyti.

Kaip gražiai kvapus aprašėt, užsimaniau tų sailing day, atrodo, man patiktų. 😀

Page 6 of 8

Log in to reply.