website hit counter

Naujausias kosmetikos pirkinys 4

Forums VForumas Grožio paslaptys Naujausias kosmetikos pirkinys 4

• Creator
    Discussion

Anonimas (Autorius)

Tesiame sena , gera tradicija is praeito forumo. Keliame naujausius kosmetikos pirkinius. p.s. Deja nieko siuo metu nenupirkau , tad nera ka ir rodyti

Page 7 of 8
    • Author
      Replies

Puikių atsiliepimų turintis plaukų segtukas iš Sephora ir mėginukai dovanų. Segtukas laiko puikiai ir yra tvirtesnis, nei visi turėti prieš tai. Patinka drugeliai 🙂

Super segtukas, labai grazus, irgi toki pirkciau.

Ačiū, man jis labai patinka. Stiprus ir gerai laiko, be to gražus 🦋 Tiesa, plastikas šiek tiek pagelto, bet ir nesitikėjau, kad išliks visiškai skaidrus.

Anonimas

Kas vasarą nauja Replica pasija. Šįkart sailing day. Lengvas gaivus Unisex kvapas, tarsi jūrinio vėjo dvelksmas ir sūri banga. Laikosi vidutiniškai, nors dukros nosiai atrodo, kad gerai. Lyginant su kitais mano mėgstamais Replica kvapais vasarai, šis yra “lengviausias”. Bubble bath – gaivus, muilinis švaros kvapas, juo mėgau kvepintis į darbą nes labai neįpareigojantis, bet “svarus ir organizuotas” mano nuomone. After the rain stops – gaivus, bet žymiai aštresnis, kol neišsivėdina. Sakyčiau, į vyriškųjų kvapų pusę, nors labai geras. Visi nesaldūs. Tikiuosi, kad rudeniui pasirodys naujas Replica kvapas.
          Ir keletas mėginėlių. Daug kartų kartojamas saulės kremas veidui, oribe priemonę plaukams bus įdomu išbandyti.

Kaip gražiai kvapus aprašėt, užsimaniau tų sailing day, atrodo, man patiktų. 😀

Jeigu patinka gaivūs jūriniai kvapai, tai sakyčiau, kad saugus aklas pirkinys. Bet pati visada mėgstu pauostyti prieš pirkdama nes kitą kartą trūksta kažko, kas atitiktų nuotaiką pirkti būtent tą kvapą 🙂
          Atsirado naujas Replica kvapas – Afternoon Delight. Kol svarsčiau, ar pirkti iš aprašymo ir remiantis “received free product for review” pirkėjų atsiliepimais, Sephoroje buvo išpirkti visi kvepalų tūriai. Tai palauksiu, kol atsiras prekyboje nes jau gundausi naujam jaukiam rudens kvapui 😊

Rugpjūčio kitchen box Iš Lush labai vertas mokėtų apytiksliai $50 nes vien dušo želės kaina virš $30.

Truputis nauju pirkiniu is LT, Lenkijos, UK dovanos.

Į rankinę nešiotis patogus tūris. Bet kas liūdna, kad ne taip gerai laikosi kvapas, kaip testerio parduotuvėje. Pats kvapas labai geras.
              Neperseniausiai pirkau Replica afternoon delight ir grąžinau nes kvapas visiškai nesilaikė ir jo beveik nėjo užuosti tik pasipurškus. Tuo tarpu Sephoros parduotuvėje testerio papurkštas ant riešo, kvapas buvo nieko. Keista, anksčiau tokių dalykų Sephoroje nepastebėdavau. Bet dabar skaitau pirkėjų atsiliepimus, ir kiti pirkėjai irgi tą pastebėjo. Anksčiau, gyvendama Lietuvoje, girdėjau, kad parduotuvių testeriai stipresnės koncentracijos, nei kvepalai pardavimui. Nežinau, kiek tiesos. Bet Sephorai neturėjau priekaištų iki šiol.

Kasmet perku limituoto leidimo Hourglass paletę. Šiais metais irgi nenuvylė. Meginėliai dovanų, iš kurių kvepalai labai neblogi.

Jei dar kas seka temą, nes aš nebelabai, gaila kai vinted nebera forumo :((
                pora naujausiu, nors daug jų buvo.Bet tik šiuos nufotkinau.

Reginaiza,
                Kaip jums the ordinary lūpų balzamas? Mačiau, kad naujiena, gundausi įsigyt 🙂

Mirę čia viskas, kaip ir kitose temose.
                  Tobuli kvepalai rudeniui. Dar atostogaudama vasarą UK gundžiausi pirkti, bet dabar įsimylėjau iš naujo.

Siek tiek nauju.

Laukiu gruodžio 🙂

Reginaiza,
                    Kaip jums the ordinary lūpų balzamas? Mačiau, kad naujiena, gundausi įsigyt 🙂

Turiu tą ordinary lūpų balzamą, susiviliojau 😀 Man nieko yaptingo, toks skystokas, nesakyčiau, kad žiemai tiks. Vasarai gal gal. Nėra blogas, bet nėra ir ypatingas. Geriau iš vaistinės nivea ar margaritą nusipirkt, tai už tokią kainą keli išeis, o veikia daug geriau bent man.

Karts nuo karto nusiperku panasias kaukes rankom ir nagu odelem palepinti ✨️

Sephoroje dabar 30% nuolaida sephoros gaminiams, tad pasinaudojau pasiūlymu. Kiek esu bandžiusi sephoros kaukių, jos man patiko.

vitalija1234
                      (Autorius)

pati sukuriau tema, pati nieko nerašau. Žodžiu keliu savo naujieną siųsts tiesiogiai iš Barrois butiko iš Prancūzijos 💋💋❤️❤️❤️❤️💋💋💋 superinis aromatas

Page 7 of 8

Log in to reply.