website hit counter

Rinkimai 2024

Forums VForumas N-18 Rinkimai 2024

• Creator
    Discussion

raven
    (Autorius)

Už ką balsuotite prezidento rinkimuose?

Būtų įdomu jei argumentuotumėte, kodėl renkatės šį kanditatą. Taip pat nuomonės apie kitus kandidatus

• Author
      Replies

Anonimas

Ne jūsų reikalas

Anonimas

Už ką balsuotite prezidento rinkimuose?

Būtų įdomu jei argumentuotumėte, kodėl renkatės šį kanditatą. Taip pat nuomonės apie kitus kandidatus

O už ką balsuosi TU?

Anonimas

Aš neapsisprendžiu tarp Šimonytės ir Nausėdos.
            Nausėda – jei pirmam ture gaus 50 %, tai nebus antro turo ir nebus galimybės, kad į antrą turą išeis koks Vėgėlė (kas man asmeniškai būtų tragedija).
            Šimonytė – patinka jos programa, atsakymai į kertinius klausimus (už gynybą, už žmogaus teises, už gyvūnų teises), politinė patirtis ir komunikacija (sako tiesiai šviesiai, nevynioja į vatą, nors ne visada su ja sutinku, bet ji bent sąžiningai išsako savo nuomonę ir prisiima atsakomybę, nebando keitaliot savo nuomonės kas mėnesį kaip ne kurie kiti kandidatai).
            Žalimas – pagal jo programą, tai ji man labiausiai patinka. Bet nematau reikalo už jį balsuot, nes kaip rašiau anksčiau – tikslas, kad antro turo nebūtų arba jame būtų Nausėda ir Šimonytė.

Anonimas

Tai arba prisiklausei, ir dabar rodai, kaip pasiklausyt išeina puikiai. Savo tai kažin ar ką sugalvotum, antraip ko tau čia rašyt, tikslo nebūtų

Anonimas

Nei vienas kandidatas nėra vertas mano balso.

Log in to reply.