25+ ir vis dar viena
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos, mielosios, tos kurios vis dar vienos, kaip jauciates? Liudna, kad neradot antrosios puses? Aplinkiniu komentarai apie senmergyste nezeidzia? Man 28, as vis dar viena, nors seimos be galo noriu, daznai matau nuotraukas aavo draugiu, klasiokiu, kurios jau turi seimas, vaikai i pirma klase jau eina, sirdi suspaudzia pavydas is tikro. Taip nenoriu likti viena, bet po visu nesekmingu santykiu jau praradau vilti..
Zinau vyresniu, vienisu ir gyvenimu besidziaugianciu merginu tai ko pergyvent?
Zinokit man sunku patiket kad vyresnes merginos jauciasi laimingos budamos vienos
Kiekvienai reikia meiles
O kodėl nesiseka užmezgant santykius? kiek draugysčių turėjot?
Neprarask vilties ir ieskok. Tikrai rasi, tik klausyk savo sirdies renkantis. Parasyk man pm, jei nori padiskutuoti sia tema.
Visiems reikia meilės, bet ką padarysi, jei jos nėra. Matyt, toks etapas, o tos ankstesnės draugystės tai irgi nenuėjo niekais, juk tobulinot save
Autore, tik nepulkit ant bet kokio pasitaikiusio! visiems ateina savas laikas
Tos, kurios laimingos, turbūt desperatiškai neverkšlena kaip vyro nori, o randa užsiėmimų, veiklų ir be pimpalo atsiprašant ieškojimo. Moterys kas jums darosi Atrodo, kad be vyro egzistuoti net negalit…
Istikro autore kai nustosit galvoti apie vyra jis pats pasirodys, paciu netikėčiausiu momentu
As ir nesiskundziu visiem aplink kaip man vyro reikia esu turejusi 3 draugystes, viena truko 4 metus, kitos po 2. Na ir yra buve trumpu draugysciu, kai po menesio ar dvieju pamatai, kad zmogus salia tiesiog ne tau, tai normalu. Siaip nesu isranki, man milijonierius nebutinas, tiesiog norisi seimynisko vyro, kuris taip pat planuotu ateiti kartu, o ne tik sedetu prie kompo, ar eitu linksmintis su draugais ir nieko daugiau nematytu aplink.
Sakoma, kad dažniausiai vyras atsiranda tada, kai mažiausiai tikiesi. Užsiimkite nauja veikla, daugiau dėmesio skirkite hobiams ir tas vyras savaime atsiras
O as yra nors viena cia tokia kaip as?
Aš pažįstu tokių kaip jūs, ir čia garantuotai yra, tik nesisako.
Kazkaip panasiau, kad visos turi tuos vyrus tikrai nenormali kazkokia jauciuosi)
aisku, kad yra.
tai aisku kad yra ir manau, kad vyresniu taip pat neuzsiciklinkite ant tos minties, kad “reikia”, bus laikas bus ir vaikas, kaip sakoma
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.