As apsalus (N-18)
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Istorija tokia – per ilgaji savaitgali aplinkybes taip susikloste, kad “daviau” vienam vyrukui, su kuriuo jau virs menesio susitikinejame.. Jis uz mane 7 metais vyresnis, buvome isgere… Vis svarstydavau, koks butu seksas su juo… atrodo su patirtim ir visa kita, o man jis tebuvo trecias… ir ka? O gi kyst-myzt, net kelnaiciu nenueme, tik patrauke i sona ir baige per pora minuciu, ilgiau neistempe! Tiksliau neilgiau nei pora minuciu, gal net maziau! Net nespejau suvokt nieko Ar esat kas turejusios panasiu “pirmu” kartu, kaip sekes po to?
Čia vaikai būna skaito…
Tuomet naikinkime skilti N-18
Jeigu išgėręs, ir tik pora minučių, tai nekažkąąą, neee…
Nors galiu paguost bent tuo, kad matyt tą mėnesį su jokia kita ir nesidavė, dėl to taip greitai ir baigė
Tai buvo nuostabiausios 15 sekundžių mano gyvenime.
Taip buvo
As net iki dabar apsalus, nes nespejau isijaust net, o pyst ir baigta viskas.. o menesis, siais laikais ir mano bei jo amziuje, yra gan ilgas laiko tarpas iki pirmo sugulimo… ir stai, laukiau laukiau ir net nespejau susivokt, kai viskas DONE buvo D
Buvo,reiskia ilgai neturejes nieko,ir gal labai patinki ir pergyveno;)Po poros kartu ar net jau sekanti viskas bus gerai
Tai gal jam 50?
O sau triusikus nusiėmė ar nepastebėjai šito kai taip greit ?
DD nejuokinkit… Is tikro net nepastebejau ar tik pasileido zemiau triusikus ar nusieme
O ką jis į tai, kad tu net apšilti nespėjai? Gal jis net ir neketino dėl tavęs pasistengti, turėjo tikslą nugręžti, tai ir nugręžė…
Tai norejo ikist ir tiek, visiskai nieko romantisko ar panasaus i meile pabuvai skyle
Nu blemba..dabar susimasciau..gal rimtai tik skyle pabuvau… o gal jam tiesiog gavos, kaip gavos?.. Nebejo sulaikyti “vaikuciu” savyje? Nors ne, jis tikriausiai eilinis sunsnukis… va, parasyk i md iskart prota susuks D
WOW.. osom dyrka
Aj, nu ka zinai, kaip is tikruju buvo. Cia kiekviena savaip pasisakys ir darys savas interpretacijas Kaip ten is tiesu buvo, zino TIK jis.
Maziau suk galva.
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.