As apsalus (N-18)
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Istorija tokia – per ilgaji savaitgali aplinkybes taip susikloste, kad “daviau” vienam vyrukui, su kuriuo jau virs menesio susitikinejame.. Jis uz mane 7 metais vyresnis, buvome isgere… Vis svarstydavau, koks butu seksas su juo… atrodo su patirtim ir visa kita, o man jis tebuvo trecias… ir ka? O gi kyst-myzt, net kelnaiciu nenueme, tik patrauke i sona ir baige per pora minuciu, ilgiau neistempe! Tiksliau neilgiau nei pora minuciu, gal net maziau! Net nespejau suvokt nieko Ar esat kas turejusios panasiu “pirmu” kartu, kaip sekes po to?
Na cia jums maziausiai del to reiketu sukti galva, nemanote? Gal mano tikslas pastot nuo jo D Juokauju, na bet supraskite, kad tema ne apie tai
Keletas mano įžvalgų: Jūs nesisaugojote, galvokite į priekį, o ne skylute, nes kas bus, jeigu pastosite? Jūs jo beveik nepažįstate.
Dėl baigimo. Gal labai jaudinosi, turi problemų dėl erekcijos, kad greitai baigia? Bet čia vėlgi ilgiau reikia pabendrauti ir draugauti pradėti, kad galėtumėte spręsti tokias problemas. Kitas variantas, norėjo, pap@so ir tiek.
Turėkite proto ateičiai, kalbu ne vien apie pastojimą, pažįstat vaikiną mėnesį,o ar žinot, kad jis švarus, kitaip tariant neserga, ar čia iš akių matosi?
kokia vaikino vardo pirma raidė?
Aciu visoms uz pamokymus, butinai pasinaudosiu visais patarimais!
buvo buvo… neverta sureiksmint
Va, va, zarazą kokią pasigaus dar, gi dėl jūsų pačios labo mes čia patarinėjame O vaikino vardas kartais ne iš V raidės?
Nee, ne is V. O kitai klaususiai mergaitei galiu atsakyt, kad nepazinos, nes as ne is jos miestelio
Tai gal kaip tik del to ir buvo taip trumpai, nes nesisaugojot…
Gal galite paaiskinti, ka turite omenyje ?
Nes su prezervatyvu ne taip malonu, todel ilgiau uztrunka
O, Jezau, pamokslautojos, nenori tai nesisaugo, ne apie tai tema. Jai sirgt jai ir gydytis.
cia greiciausiai kaltas ilgas tarpas nesimylejus, o ne kazkas kitas
o tai bent atsiprase, kad taip greit? na gal tu labai sexy ir vyrukas neatsilaike manau buvo seniai gaves ir tiek..
Tai kas vyko toliau?
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.