Dėmesio, kas gaunat soc. pašalpą, 315 lt

Pagrindinis / Forumas / Socialiniai reikalai / Dėmesio, kas gaunat soc. pašalpą, 315 lt

Dėmesio, kas gaunat soc. pašalpą, 315 lt

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

adelaina (archyvas)

Ar tiesa, kad ją reikės atidirbinėt? Draugei jau skambino iš seniūnijos, liepė atitirbt už balandį. Atseit toks naujas įstatymas, reikia 16 valandų per mėnesį dirbt. Man kol kas dar niekas neskambino, kaip kitiems?

Page 1 of 3
gita (archyvas)

taip liepia atidirbti,nuo to kiek gaunat lt.Jei esat mama ir neturit kur deti vaikucio,tada nereikia ataidirbineti.O jei vaikuti auginat su vyru,vyrui lieps atidirbti

nuotraukos nėra (archyvas)

nesamone, mes jau puse metu gaunam ir nereikia atidirbti

adelaina (archyvas)

Esu viena. Nieko nesuprantu, birza net neliepia eit siuksliu rinkt su magistru, o cia uz nusususius 300 lt lieps??

jei lieps teks rinkti

dudi (archyvas)

Kuo toliau, tuo gražiau mūsų Lietuvėlėje

mamyte21 (archyvas)

jo liepe mano tevas padirbo gal menesi laiko jem visi metai dar nereike atidirbineti gauna ta pasalpa. tipo kas neatidirba tiem nubrauke…

symutia (archyvas)

Taip, reikia atidirbti. Pas mano mama i ligonine siuncia valytojais dirbti tuos, kurie gauna pasalpas.

gita (archyvas)

na sake kam neliepe,tam dar lieps.Nes daug kas naudojasi,uz dyka gauti pinigus.Db sake dauguma griebs tad ten nesunku,duoda nesunkaus darbelio

gales musu tetukas eitio tai kai pildaisi dokus pranesa ar kaip?

symutia (archyvas)

dudi, o as nematau cia nieko blogo. Nereikia noreti gauti pinigus uz aciu visa gyvenima, – rankos nenutruks, jei siek tiek padirbesi uz gaunamus pinigus..

adelaina (archyvas)

o cia nuo kada? nes as nuo rugpjucio gaunu ir iki siol nieko nereikejo, dar pakol kas man nei skambino nei uzsimine, kad reiks.

adelaina (archyvas)

koks cia uz dyka pinigai. jei negauni darbo, tai kas tie 300 lt per menesi? Ar cia labai geras pragyvenimas, ka is ju isvis nusipirkt…

kramtuskee (archyvas)

Taip reik, vieniems pranesa kiti patis turi susizinot, bet kai islys galai, kad neatidirbot jums ja panaikins. As uz sita atidirbima, nes pinigus reik uzsidirbt o ne uzdyka gaut.. Yra zoniu kur metu metus niekur nedirba o tik pasalpas gaunas, tai nors 16val. atidirbs, as net daugiau duociau atidirbt

manau turi pranesti.Pacios nieko nesako, o paskui tipo pasalpa atims, jei net neliepe atidirbti?

kramtuskee (archyvas)

Mano pazystama dirba, tai sake, kad yra toks istatymas ir zmones turi patys kreiptis, juk nezinojimas neatleidzia nuo atsakomybes

Page 1 of 3