Dėmesio, kas gaunat soc. pašalpą, 315 lt

Pagrindinis / Forumas / Socialiniai reikalai / Dėmesio, kas gaunat soc. pašalpą, 315 lt

Dėmesio, kas gaunat soc. pašalpą, 315 lt

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

adelaina (archyvas)

Ar tiesa, kad ją reikės atidirbinėt? Draugei jau skambino iš seniūnijos, liepė atitirbt už balandį. Atseit toks naujas įstatymas, reikia 16 valandų per mėnesį dirbt. Man kol kas dar niekas neskambino, kaip kitiems?

Page 3 of 3
dori (archyvas)

O sakykit, jeigu tau seniai ne 18, bet gyveni su ėtvais. Ar pildant prašymą vistiek turi nurodyti, kad ne viena gyveni ir šemos anrių pajamas nešti. Nes vistiek esi gi kaip suaugęs žmogus, savos šeimos (vyro, vaikų) nėra ir prašyt, kaip vienam nariui?

birutia (archyvas)

Na sendiena kaip tik buvau prasitesti ta pasalpa, nieko man nesake apie joki atidirbima .

kopakabana (archyvas)

reikia, o jei nieko nesako tai džiaugtis reikia

virgute11 (archyvas)

tai cia nuo kada? kokiuose cia miestuose?

birutia (archyvas)

tai patikekit as ir dziaugiuosi

kramtuskee (archyvas)

Na pas mane tai sake kiekviena menesi atidirbi tik tada pinigus perveda ar kazkaip taip, na cia kiekviena savivaldybe turbut savaip tvarko, o siaip labai gerai, kad atidirbt reik nes taip irgi taupomi valstybes pinigai kur sumoka nedirbantiems, juk jau nereik samdyt zmoniu sluot lapus, kast sniega ar pan..

birutia (archyvas)

o tu kokioj seniunijoj ? as Sanciu .

dudi (archyvas)

kristina, valstybė taupo pinigus mūsų pačių sąskaita sakote nereikės samdyti žmonių, bet pagalvokit kokia nesąmonė gaunasi – n žmonių gauna soc. pašalpas, nes neturi pajamų, o pajamų nėra nes nėra darbo. Tai ar nebūtų logiškiau sukurti darbo vietą, įdarbinti ten vieną iš tų, kurie gauna pašalpas?

Kažkaip pas mus viskas daroma nuo antro galo, labai sudėtingai ir galvojama, kad tokiu būdu taupomi pinigai, o iš tikro vargu ar taip yra.

star-star-jolanciuk-star-star (archyvas)

Cia priklauso nuo savivaldybe,mums nieks neskambino ir nereikejo atidirbinet,nors jau daugiau nei puse metu gaunat.

Bet nematau cia nieko blogo,jei teks,tai tevelis eis.O jei vienisa mama esat ir vaikas nelanko darzelio,tai nieks jus nesius atidirbinet.

BE PERSPEJIMO NIEKS NENUTRAUKS JUMS SOC.PASALPOS MOKEJIMA.

Page 3 of 3