Kaledu dovanos 13-metems

Kaledu dovanos 13-metems

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos patarimo atejau ka galima butu oiginalaus ir praktisko padovanoti 13 metu panelytems kaledoms?

up, kam nesunku

Page 1 of 2
(nežinomas) (archyvas)

pedkelniu

arba drabuziu

(nežinomas) (archyvas)

jo, gražios šiltos pėdkelnės žiemai yra labai faina mes gitarą dovanosim beje, žiūrint kiek artima ta panelytė

(nežinomas) (archyvas)

panelytes abi artimos, viena ju kriksto dukra ji groja akordionu, kita lanko dailes mokykla

(nežinomas) (archyvas)

Tai, kuri lanko dailės mokykla – gerų, kokybiškų akrilinių dažų arba pastelių, gerą akvarelę – praktiška, ir naudinga, ir bus tikrai panaudota. O ir apsidžiaugs, nes dažnai greit baigiasi, o kainuoja ne 10 litų.

(nežinomas) (archyvas)

dviratis

(nežinomas) (archyvas)

O gal saldumynu ?

Gera tokia 3 kg deze

(nežinomas) (archyvas)

o kokia suma ketinate skirti ?

akvarele gera

aksesuarai

kvepalai

du bilietai i kina

kvietimas i boulinga

kosmetikos priemone

saldumynai zinoma

grazus remelis nuotraukai

uzrasu knygele

pirstines kumstines mielos

(nežinomas) (archyvas)

mano mergaitėms visad tinka eurokos dovanų čekis, kvepalai ir pan, juk jau paaugliukės. Ir nepamaišo visokie dalykai,kuriais paaugliai domisi. Pvz pirštinės liečiamiems telefonams, žurnaliukų prenumeratos, papuošalai (ypač auskarai ir silikoninės apyrankės).Šiemet užsiprašė LED laikroduko ir mažo skėčio į kuprinę

(nežinomas) (archyvas)

Dailininkei tai tikrai dovanočiau priemonių. O gal molbertą, jei neturi?

(nežinomas) (archyvas)

turiu papuosalu nauju tokios panelytems. apsilankyk mano albumelyje

(nežinomas) (archyvas)

vairavimo kursus

(nežinomas) (archyvas)

Joo,tikrai autore kaip apie vairavimo kursus nepagalvojai ?

Dviracio vairavimo nebent

(nežinomas) (archyvas)

13os metu vairavimo kursai;DD sori bet manau per anksti

Kino bilietai

(nežinomas) (archyvas)

Aš dailininkei nedovanočiau priemonių jau bloga jai nuo jų, patikėk geriausia būtų tiesiog pasivaikščioti po parduotuves ir pamatysi tuos išrinktuosius

(nežinomas) (archyvas)

kai as buvau 13metu, o tas buvo jau seniai, tai labai pykdavau kai dovanodavo drabuzius, man drabuzis budavo ne dovana…

Page 1 of 2