Kaledu dovanos 13-metems
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos patarimo atejau ka galima butu oiginalaus ir praktisko padovanoti 13 metu panelytems kaledoms?
up, kam nesunku
pedkelniu
arba drabuziu
jo, gražios šiltos pėdkelnės žiemai yra labai faina mes gitarą dovanosim beje, žiūrint kiek artima ta panelytė
panelytes abi artimos, viena ju kriksto dukra ji groja akordionu, kita lanko dailes mokykla
Tai, kuri lanko dailės mokykla – gerų, kokybiškų akrilinių dažų arba pastelių, gerą akvarelę – praktiška, ir naudinga, ir bus tikrai panaudota. O ir apsidžiaugs, nes dažnai greit baigiasi, o kainuoja ne 10 litų.
dviratis
O gal saldumynu ?
Gera tokia 3 kg deze
o kokia suma ketinate skirti ?
akvarele gera
aksesuarai
kvepalai
du bilietai i kina
kvietimas i boulinga
kosmetikos priemone
saldumynai zinoma
grazus remelis nuotraukai
uzrasu knygele
pirstines kumstines mielos
mano mergaitėms visad tinka eurokos dovanų čekis, kvepalai ir pan, juk jau paaugliukės. Ir nepamaišo visokie dalykai,kuriais paaugliai domisi. Pvz pirštinės liečiamiems telefonams, žurnaliukų prenumeratos, papuošalai (ypač auskarai ir silikoninės apyrankės).Šiemet užsiprašė LED laikroduko ir mažo skėčio į kuprinę
Dailininkei tai tikrai dovanočiau priemonių. O gal molbertą, jei neturi?
turiu papuosalu nauju tokios panelytems. apsilankyk mano albumelyje
vairavimo kursus
Joo,tikrai autore kaip apie vairavimo kursus nepagalvojai ?
Dviracio vairavimo nebent
13os metu vairavimo kursai;DD sori bet manau per anksti
Kino bilietai
Aš dailininkei nedovanočiau priemonių jau bloga jai nuo jų, patikėk geriausia būtų tiesiog pasivaikščioti po parduotuves ir pamatysi tuos išrinktuosius
kai as buvau 13metu, o tas buvo jau seniai, tai labai pykdavau kai dovanodavo drabuzius, man drabuzis budavo ne dovana…
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.