Kaledu dovanos 13-metems

Kaledu dovanos 13-metems

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(nežinomas) (archyvas)

Sveikos patarimo atejau ka galima butu oiginalaus ir praktisko padovanoti 13 metu panelytems kaledoms?

up, kam nesunku

Page 2 of 2
(nežinomas) (archyvas)

mano sese (13m.) uzsiprase eos balzamo ir telefono deklo su kokiu gyvuneliu to silikoninio

(nežinomas) (archyvas)

Nagų lako… originalų dėkliuką telefonui… drabužį… batus… kompiuterį… Neaiški dovanai ketinama skirti pinigų suma…

(nežinomas) (archyvas)

Aš irgi tikrai nerekomenduočiau dovanoti drabužių/pastelių/akvarelių… Nes su drabužiais dažnai prašaunama, o ir šiaip, nelabai draugėm tokiam amžiuj pasigirsi, kad megztinį gavai. O visokių akvarelių mergaitė ar taip ar taip nusipirks, nesvarbu, kad jos nepigios. Juk Kalėdos, tai dovanų, o ne pašalpos metas. Bent kai aš tokių metų buvau, tai labiausiai džiugino dalykai, kurių šiaip kasdien negali sau leisti nusipirkti. Todėl siūlyčiau užeiti į kokią saldainių parduotuvę ir padovanoti didelį, gražų saldumynų rinkinį, kurių dabar tikrai būna labai įdomių, ne tik su saldainiais, bet ir su kokiais mielais niekučiais.

Page 2 of 2