Visada 0 dabar 2
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Niekada nesulaukdavau vaikinu demesio.Na tikrai, atrodydavo, kad jie manes nemato.O dabar sulaukiau demesio is 2, vienas man labai labai patinka, o kitas pasiturintis, susitvarkes gyvenima… Noreciau su abiem ilgiau pabendrauti, bet bijau, kad bus kaip per filmus, kad vienas apie kita suzinos :/ Ka siulot?
du frontai
stok į eilę..
Apie sita rizika irgi pagalvojau…
negi mes cia turim tau berna isrinkt ? pati galvok. Tik atsimink, kad geriausia, kai pinigus pati uzdirbi, su svetimais laiminga nebusi.
va va
Tiesiog , kai pagalvoji, kad galeciau turet toki materialiai stabilu vyra… Tai viskas atrodo butu uztikrinta. ir tas saugumas traukia.
nu taaaii imk TADA TĄĄĄĄ ir viskas………
vajezau, niekad negalėčiau būt su vyru tik dėl statuso tfu tfu tfu, man gėda būtų, kad reiktų mane išlaikyt jam, pinigus reik pačiai užsidirbt
Vien meile tikrai sotus nebusi…. Kad ir kaip traukia romantika reikia galvoti ir apie stabiluma…
as irgi visada taip sakiau… Visada taip galvojau, nes siaip romantike esu. bet kazkaip kai pradejo toks vyras rodyti demesi, tai na sunku lengva ranka numoti.
pabandyk surašyt kiekvieno pliusus ir minusus ir atsirink, kuris traukia labiau
koks dar tau saugumas ? ar jau mintimis ir apsizenyjai su juo?
jei galvoji, kad pasiturintis ir iskart ju klos kelius tau deimantais, tai labai klysti.
Nevisai klystu… Jis jau dabar man daug ka duoda.
hmm,tikiuosi liksi ant ledo net nesumirksejus
Specialiai tokios situacijos nesudariau, sakau, visada buvau viena kaip pirstas , o cia vienu metu du… Niekada net pagalvojus nebuciau. Tai ir apsisuko galva
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.