Visada 0 dabar 2

Pagrindinis / Forumas / Širdies reikalai / Visada 0 dabar 2

Visada 0 dabar 2

Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.

(anonimas) (archyvas)

Niekada nesulaukdavau vaikinu demesio.Na tikrai, atrodydavo, kad jie manes nemato.O dabar sulaukiau demesio is 2, vienas man labai labai patinka, o kitas pasiturintis, susitvarkes gyvenima… Noreciau su abiem ilgiau pabendrauti, bet bijau, kad bus kaip per filmus, kad vienas apie kita suzinos :/ Ka siulot?

Page 2 of 3
blizqutis (archyvas)

tu bendrauk su abiem, bet ne kaip pora. Pazinsi geriau abu ir pan, neprisileisk nei vieno kolkas per arti, praejus kuriam laikui pamatysi kuris labiau patinka, kuriam labiau ir pati patinki

jojo! (archyvas)

As is patirties kalbu, patikek, veliau tai siek tiek pasikeis Nepagalvok, kad as gasdinu ar kazko blogo linkiu, anaiptol. Jei pasirinksi vyresni , veliau pati suprasi, kad su svetimais pinigais laiminga nebusi

neiga (archyvas)

as vietoj taves klausyciau sirdies,su mylimu zmogum gaalersit uzsidirbti kiek jum reikes, o is pradziau is meiles tiek busit apake kad nei pinigu nereikes.O tas vyresnis su juo dabar gal tau idomu ,o po to kas…nuobodziausi ir viskas..Na nebent visa gyvenima nepritekliu jautei pinigeliu neturejai tai dabar ir apsisuko galva..bet pinigai patikek manim nepadarys taves laimingos kaip meile..

(anonimas) (archyvas)

O tau neatrodo kad tas “brandesnis” kaip tu sakai netroksta taves taip kaip tas pirmasis studenciokas?!? Su savo statusu jis bet kuria gales tureti,o gal ir turi..

Nu o tas pirmasis,tyras,svelnus,ir joptvaimat,tau labai patinka! Nemanau kad suklysi pasirinkus pirmaji

miss gold (archyvas)

Jeigu nenori kurt šeimos, tai pirmąjį, Jeigu nori stabilaus gyvenimo, su padėtim, tai antrąjį.

gangstere (archyvas)

statau už pirmą, o antro neimi, o atiduodi man deal?

neiga (archyvas)

na jei pasakosi vienam apie viena kitam apie kita,tai tada tikrai suzinos

mazossvajones (archyvas)

Buk su tuo, kuri apibudinai ‘vienas man labai patinka’

(anonimas) (archyvas)

Kad man taip..

(anonimas) (archyvas)

Suprantat, gal siek tiek nuskambes savanaudiskai, bet vilioja to kito statusas… Tikrai vilioja. Niekada negalvojau, kad esu is tokiu merginu, ir nera man pinigai svarbiausia, bet tai tikrai traukia. Tas saugumas.

catinoven (archyvas)

reik greičiau rinktis vienu, ba nibibus iš ko rinktis

(anonimas) (archyvas)

O tai kas čia tokio bendrauti su dviesais vaikinais? aišku nebent tu jau čia ant rimtesnių reikalų norėtum,gal tada ir jau nebelabai…

(anonimas) (archyvas)

Tai bendrauju dabar paprastai su abiem, bet jau na tas laikas, kada jau kaip ir rimciau kazkas turetu buti.

i_luvsnow (archyvas)

meile sotus nebūsi. jei nors kiek patinka ir antras, tai imk tą. jei nei kiek nepatinka, tai imk kurio širdis nori

mazossvajones (archyvas)

Bus tu pinigu Jie laimes neatnes, jei netrauks zmogus

Page 2 of 3