420..
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos, kreipiuos į tas kurios rūko arba bandė žolę. Koks buvo pirmą kartą poveikis?O gal ne iš pirmo karto jį pajutote?
sustojo sirdis
Pamirsau kaip kvepuot pirma karta
Pirmą kartą? Oj, net nežinau…
Šiandien antrą kartą bandžiau ir jokio poveikio visiškai. gal ne man vienai taip?
pirmus kartus pilno efekto nejusi. gali apsivemt. po to jau gerai buna kitus kartus. bet nerukyk, rimtai……… priprasti psichologiskai galima. ir labai.
kitu isvis zole nelabai ima. jeigu nerukai isvis, nemoki ‘dumo’ ikvepti tai jis beveik neapnesa. jeigu nori issidauzyti ir pajust ka reiskia but isskridusiu avinu tai parukyk kokius 2 bongus. turbut apsivemsi :/
Nerūkysiu! Tiesiog draugės gimtadienis, norėjosi atsipalaiduot šiek tiek, ir nieko, jokio poveikio
Pirmą kartą kažko labai įdomaus nebuvo, tik, kad viskas labiau juokinga tapo.. Antro karto tikrai nebus..
pirma karta nie, antra karta juokemes baisiai is kamstelio nesuprantu dabar kodel jis toks juokingas atrode, trecia karta pradejo trukcioti visi raumenys, ketvirta karta apsivemiau ir praradau samone
Pirmus kartus nieko ir neturi jaustis, poto linksmiau…bet nenusirūkyt reik iki komytės
Pirma karta nieko xuine,antra ir trecia isnese
Mano chemijos pusmetis 4,20 DDDD
Klasės tūsuose vienas klasiokas visada žolę šnioja krc einam taip naktį sako jis mum ” e chembra palaukit, neikit, kalnas didėja”
As po pirmo parukymo baisiai vemiau…
pajutau ne is pirmo. Na ispradziu linksma, tada akyse visokiu spalvu haliunkes man buvo, tada pradejau isivaizduoti kad draugui kazka sakau ir paskui mastydavau pasakiau istikruju ar ne tada prasidejo nerimas ir baime. Gerai kad draugas kartu buvo, siaip ne taip islemenau kad man jau negera, nes tai pasakyti labau sunku, tiesiog neiseina. Ir galu gale kai atsigavau atrode, kad pabudau is sapno
Rukant zole svoris mazeja. Gali valgyt kiek nori
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.