420..
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos, kreipiuos į tas kurios rūko arba bandė žolę. Koks buvo pirmą kartą poveikis?O gal ne iš pirmo karto jį pajutote?
jo butent sedziu ir taip galvoju ka cia paveikus reikia forume pavaidint ka nors juokingi tie zmones
nu ir prirukiusiu cia xymkes pilna zinokit ka ir su kuo rukyt as ir esu pora kartu ant xymkes paslydus,tai balta akyse buvo ir karstis musa, ir haliunkes yra buvusios. bet seip kiek metu rukau,tai viskas normalei,juokiuos visad,taip ramu pasidaro.miegi skanei,valgai daug ir skanei,uzstoinini,aptingsti bet pirmus kartus niieko nebuvo,irgi skusdavausi visiems,kad nevelka
pirmą nieko antrą nieko trečią smagu buvo poto kelis kartus buvo juokinga galiausiai nusprendžiau kad mano draugai per dažnai to imasi ir dabar net nedalyvauju rūkyme.. man geriau gurkšnot kokį kokteiliuką ar alų
ne ne, ne jus konkreciai turejau omenyje. peace : ]
Šiaip tai jei žmogus pradžioj prigeria alkoholio, o paskui parūko žolės, didelė tikimybė, kad apsivems O kadangi visokie pirmi-antri-treti kartai vyksta tūsuose, tai nieko keisto. Nemaišykit šitų dviejų dalykų geriau, kas nepatyrę
Mano pirmas buvo irgi klasės tūse, tiesa, jau po mokyklos baigimo. Ir kiek kartų po to rūkiau žolę niekad nebuvo taip kaip tada. Ir taip gyvenime esu liežuvėlis malūnėlis, o tada išvis nespėjau išpasakot visko kas galvoj dėjos, o dėjos visiškas chaosas
Po to dar porą kartų kai rūkiau buvo linksma ir faina ir pan, o po to downhill visiškas. Dėl to ir neberūkau, nes nebeveža ir supykina ir net nemalonu.
nu ką žinau, pabandžiau ir kaip sakant nesustojau, prie progos vis rūkau, nes aplink tiek rūkančių.. tiesiog pirmą kartą nieko nebuvo o paskui draugas normalios parodė tai taip smagu buvo DDD
dar vis jokio poveikio. nelemta
Forumo žinučių nuotraukos rodomos tik registruotiems nariams. Prisijunk arba registruokis.
<div
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.