420..
Ši tema perkelta iš senojo forumo archyvo. Datos ir slapyvardžiai palikti kaip buvo.
Sveikos, kreipiuos į tas kurios rūko arba bandė žolę. Koks buvo pirmą kartą poveikis?O gal ne iš pirmo karto jį pajutote?
Rūkant normalią žolę neturi būt jokių haliucinacijų, tik chillas. Jeigu nesąmonės darosi, vadinasi rūkot cheminę, su chemikalais.
Nebutinai tik chillas, priklauso nuo zoles rusies pvz ar indika ar sativa. Bet haliucinaciju is tiesu neturi but.
Ką dar norit sužinot?
bandziau kokius 7 kartus, bet vis reakcija ta pati – vemiau ir nieko daugiau…
Pirmus 5 kartus nepajutau jokio efekto, vėliau kažkaip pramušė – pakyla spaudimas, atsiranda energijos (pas mane įprastai beprotiškai žemas spaudimas), bei šiek tiek pakelia ūpą. Haliucinacijų nebūdavo, nes čia žolė, ne kokia rūgštis or something.
Dingo atmintis trumpam. Kai atsigavau jausmas buvo kaip pabudus iš sapno, ir tuomet berods per kelias dienas grįžo prisiminimai to laiko kai parūkius buvau. Antrą kartą lygiai tas pats….daugiau kartų nebebuvo, nes žiauriai gąsdino ta būsena
nesuprantu ka jus ten rukot, kad vemiat, atsijungiat ir haliunkes matot, gal geriau isviso nerukykit nieko, jei net nezinot kas ten per dalykai.
nu nezinau man uznese i haliunkes kitaip nezinau kaip pavadint, visokiu spalvu mirgalas kazkoks
Priklauso nuo žolės rūšies, iš kur gauni, nuo kiekio ir kuo ji būna purkšta. Jei vemi, tai organizmas paprasčiausiai netoleruoja arba per daug chemkes. Būna pats kvapas nepriimtinas ir šleikštulį kelia. Geriau labai neprisirišt, iš didelės patirties sakau
Man visada atrodo, kad tos “psichodelinės vizijos” kažkam užrūkius žolės tėra viso labo šito dalyko kaip “žolės parūkymo sureikšminimas” ir koks nors diiiidelis placebas; arba iš tiesų būna žolė + rimtesnė psichodelika, nes man taipogi mistika kokiu būdu galima nuo žolės matyti ryškesnes spalvas, ornamentus ir apskritai eiti į tripo reikalus, juk tai visai ne ta priemonė tripinimui, viso labo chill’ui and that’s it..
Arba geriausia rūkyti jei žinai, kad ji 100% gryna, nepurkšta, pavyzdžiui, iš pažįstamų rato jei kas augina. Nepalygisnsi kur normalią rūkai, o kur chemkę, nes tikrai nežinosi kas ten per š ir kuo gali pasibaigt
tai gal mirkyta buvo kazkur, nezinau. na aisku dar alkoholio biski vartojus buvau gal del to, nes issimanyti kazka tai reikalo neturiu
pritariu. Manau daugeli labai stipriai paveikia placebas ir tada tiesiog zmogus kazka is saves bando pavaizduot
Ne gal, o tikrai, nes Lietuvoj vienetai yra, kur nepurkštą galima gaut. Tai man irgi ne vieną kart vaivoryštės visokios ir dinozaurai matės
Praėjus valandai po parūkymo mano organizmas sureaguoja į viską sulėtėdamas. Dar tirpsta kojos. Šiaip pamenu draugai apie kažką kalbėjosi, aš vis vysčiau mintį, norėjau kažką padakyt, bet vis nespėdavau jos suregzt, kaip jie pakeisdavo temą D
Prisijunkite, kad galėtumėte atsakyti.